התמכרות לטלויזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לטלויזיה
    ויקי
    13/08/2008

שלום, בכל תקופה שמצב רוחי לא טוב במיוחד אני נוטה להתמכר לצפיה בטלויזיה ממש מהבוקר עד הערב איני זזה מהמרקע חוץ מלאכול ולשתות שגם זה קורה מול הטלויזיה, העניין הוא שכשאין לי מצב רוח אין לי שלטיה על זה ואני תמיד בורחת לכל מיני סדרות וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לטלויזיה

הוספת תגובה

• התמכרות לטלויזיה

ד''ר עודד רוזנברג
    13/08/2008

יותר מדויק לומר שיש לך הביטיואציה או תלות פסיכולוגית בטלויזיה – כלומר כמיהה לצפייה בטלויזיה על מנת להימנע ממצב רוח לא נעים.מי שמכור יבצע או ישתמש במה שלו הוא מכור (אלכוהול,סמים,קניות,אינטרנט וכו') בכל מצב רוח, לאו דווקא ואולי אפילו פחות במצב רוח דיכאוני.השאלה החשובה שעלייך לשאול את עצמך לדעתי, היא מדוע את עושה זאת – האם זה נובע ממצב רוח ירוד,תחושת ריקנות,הימנעות ממצבים לא נעימים וכו'.להערכתי הדרך המתאימה ביותר לטפל במצב זה היא פסיכותרפיה דינמית ובמקרה שמדובר בדיכאון של ממש יש להיעזר אפילו בתרופות ולשם כך עלייך לפנות לפסיכיאטר במסגרת קופת חולים,מרפאה לבריאות הנפש באיזור מגורייך או במסגרת פרטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו