מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי מכור לחשישאנונימית22/08/2008
נפלה עליי ההבנה - אני נשואה לנרקומן, בעלי איש מקסים ממשפחה תומכת ואוהבת ,מכור לחשיש. כשהכרנו גם אני השתמשתי, חגגנו , מבחינתי זו היית משובת נעוריםבחנתי את הגבולות, עשינו הכל יחד- חשיש , מריחואנה, אקסטזי, קוקאין... מבחינתי זה היה תקופה פרועה ונגמר , בעלי המשיך ופתאום הבנתי שזה לא ישתנה. אין מגמת שינוי, נראה לי שאפילו רגרסיה.... עכשיו כשהשתנו היוצרות ויש לנו ילד פתאום הצורך שלי שיקח אחריות ויפסיק עם העישונים הרבה יותר חזק... חשבתי שמעבר לחול ירחיק מעליו את כל ה"חברים" לעישונים ויעזור להסיט אותו למוטטב אבל זה היה פתרון זמני זה לא ממש עזר לאורך זמן, מהר מאוד הוא "הסתדר, גם שם... החביא את השימוש ממני... אני כבר לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות, הוא שתה לשוכרה ועשה תאונה (לאחריה שיתף אותי בטרואמה מחרידה שרודפת אותו כבר 7 שנים) שבר חפצים, ללא קשר לערכם הגבוה , ואפילו ניבל כלפיי את הפה בכינויים לא מרנינים... אני במצוקה קשה, מפחדת האפקט על הילד , איך אני עוזרת לו,איפה אני נכנסת בתמונה, הוא האשים אותי ששיתף אותי הטרואמה שעבר ולא עשיתי עם זה מאומה , איך אנחנו נכנסים למסלול של שיקום ואת האמון והאחריות. הוא לא אלים כלפיי אלא רק כלפיי חפצים , לא מסוגל לפגוע בזבוב ומצד שני ההתנהגות שו קיצונית והחרטה והסליחה כל כך עמוקה וכנה .. אבל עכשיו יש ילד בתמונה ואני מפחדת נורא, שיצטרך להתמודד מההשפעה. אני ממש אשמח להפניה, עצה משהו!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הוא מוכן להפסיק ?
פרופ` פנחס דנון22/08/2008שלום,
האם הוא מוכן להפסיק ניתן לעזר בטיפול פסיכולוגי-פסיכאטרי ולהצליח אף הוא חייב לשתף פעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו סיפור כמו אצלי
לילך13/10/2008כאילו אני כתבתי את ההודעה.
אשמח אם תצרי קשר [email protected]
עד היום לא מצאתי פתרון לבעיה זו.
בעלי לא מוכן להגמל, הוא טוען שטייק איט או ליב איט.
התפרצויות זעם, הכל אותו דבר!
ולי יש -3 ילדים.
אשמח מאוד לדבר איתך לשם תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמי ואחותי מכורות להימורים
ע' בלי המשך26/03/2009מאז שאני זוכרת את עצמי אמי מהמרת, אני חושבת שזה אפילו מאז שהיא זוכרת את עצמה. אמי היא בת ונכדה למהמרות. בשנים האחרונות אחותי הגדולה (33) החלה גם להמר. שתיהן הימרו בסכומים לא מבוטלים. אמי טוענת שהפסיקה להמר ואני נוטה להאמין לה. שתיהן צברו חובות גדולים. ההורים שלי משכנו את הבית עד הגג. אחותי הגדולה טוענת שהיא גם הפסיקה להמר, אבל אמי ואני חושדות בה שהיא עדיין מהמרת. עקב ההימורים, אמי ואחותי נהגו לקחת הלוואות מהשוק האפור וממשכונאי. מאז שאני התחלתי לעבוד, אני עוזרת בכיסוי החובות וגם אותי משכו לקחת לא פעם הלוואה מאותם מקורות. אמי שלחה את אחותי עם שני צ'קים פתוחים כדי להחליף אותם אצל המשכונאי שממנו היא לקחה הלוואה. כשאחותי חזרה הביתה היא הודיעה שהיא לא הלכה אליו ולא הייתה מוכנה לספר מה היא עשתה עם הצ'קים. כמובן שאנחנו חושדות בה שהיא הימרה עם הצ'קים האלה. מתחננת לעצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים ?
פרופ` פנחס דנון27/03/2009כשיש בעיות תמיד אנחנו כבני אדם מחפשים גורמים אחרים כמו משפחה, גנטיקה וסביבה
נכון במשפחות עם התמכרויות יש יותר נטייה להתמכרות אבל בן אדם שסובל מהתמכרות יחליט להגיע לטיפול סיכויו "להבריא" או להגיע לרפוי זהים לחלוטין. לכן החלטה ורצון יכולים לגרום לגמילה מוצלחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת בצער
שקד23/10/2010מצטרפת ללילך בצער. ממש כאילו אני כתבתי. רק שלנו אין עדיין ילדים משותפים
ואני לא יודעת אם להמשיך או לעזוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת בצער - תגובה
דפנה הלמן24/10/2010שלום שקד,
מעגל הקסמים שאת מצוייה בו,כמו לילך מתעתע מאוד.
במידה ואת מעוניינת בחיים יציבים,עלייך להבין שלא ניתן להמשיך כך.
כל עוד בן זוגך אינו מעוניין בשינוי,את אינך יכולה לעשות את השינוי עבורו.קרי:גמילה.אלא את יכולה לעשות שינוי עבור עצמך.
אני ממליצה לך להבהיר לבן זוגך את עמדתך.במידה ואת מתקשה מומלצת התערבות מקצועית על מנת לחזק את עמדותייך.
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלנו אותו הדבר,מה עושים?
חווה27/12/2012הגעתי דרך גוגל כיוון שאני מרגישה שאני נסחפת למעגל קסמים כפי שרשמתן, שאינני יודעת כיצד לצאת ממנו, אנו נשואים עם 3 ילדים הבנתי רק בשנתיים האחרונות שזהו המצב...בעקבות כך מצבנו הכלכלי הולך ומידרדר,הבית מלא "חברים"שדואגים להספקה ואני מנהלת לבד בית וילדים ומנסה להתמדד לפעמים עד כדי כניסה לחרדות ומצב פיזי של עייפות וכאבים.מרגישה לבד לא יודעת מה לשות הוא מבחינתו טוען שזה שטויות,וכולם מעשנים וזה דבר טוב....הוא לא שותף לכלום בבית הוא הולך ומרזה ונראה נורא ישן ביום ער בלילה,וכולי רחמים מלראות אותו מחסל לעצמו את חייו,ולצערי הורס גם את חיינו.אנא מכם תנו לנו כיוון חשיבה מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)