מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חיבת עזרהמורן22/08/2008
בטוח שיש פיתרון לזה באמת שחייב להיות משהו חבר שלי בן 25 והוא שותה שותה המון כל יום 5-6 בירות ועוד משקאות שיש כסף הסביבה שלו לא מודעת להתמכרות ברגע שהוא שותה בירה אחת הוא שותה עוד ופתאום נהיה לו פיצול אישיות לא איכפת לו מכלום הוא הורס הכול מחליף כל שבוע עבודה . יש לו המון בעיות משפחתיות ואבא חולה הכול משפיע עליו מצבו מדרדר כל יום הוא גר לבד החחברים הקרובים שלו לא מודעים למצבו הוא היה אצל משהו מאל סם וטוען שהוא סתם לא מבין אותו הוא זקוק להפגש עם נגמל ,,, אך יש לו אגו גדול מדי והוא לא ילך לפגישה , הוא נכנס לדכאון ואין לי איך לעזור לו מדובר באדם אינטיליגנט חכם יפה ..... שהחים יכולים להאיר לו פנים אני חייבת עזרה ץ המצב שלו ממש לא טוב ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לטפל בבעיה
פרופ` פנחס דנון22/08/2008שלום,
האם הוא מוכן להפסיק ניתן לעזר בטיפול פסיכולוגי-פסיכאטרי ולהצליח אף הוא חייב לשתף פעולה. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל איך מגיעי לטיפול פסיכיאטרי
מורן04/09/2008נראה כאילו יש כל כך הרבה מודעות אבל מצחיק שאתתה מחפש את העזרה אתה לא מוצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחברה הדואגת
דינה כהן02/09/2008לא יכולתי שלהתעלם אני חייבת פשוט לומר לך את האמת אני מבינה את הצורך שלך לעזור גם אני באתי מהמקום שלך אבל אני נשואה פלוס ואני יכולה ללמד אותך מנסיוני שלא יעזור לך את לא תוכלי להציל אותו עם כל הרצון הטוב פשוט תביני שאת תסבלי ותבזבזי את חייך בתוך התסכול והסבל שלו ואת תסבלי הרבה יותר ותיפגעי אז תני לו הכוונה לעזרה אבל קחי את עצמך ותצילי את עצמך מהר ומגיע לך משהוא יותר טוב כי זה רק הופך להיות יותר קשה וכך חייך יראו ויהיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להיות כל כך שלילית?
לילך03/09/2008ואולי הוא כן יקבל עזרה וייצא מזה? לא כולם נופלים חזק ולא אצל כולם זה הולך ומתדרדר. יש פתרון לכל בעיה ותקווה לכל מצב. חייבים להאמין בזה. ואם את מדברת ממצוקה אישית שלך - אז אני מציעה לך לחפש את העזרה הדרושה לך. יש משפחות של מכורים ואם את צריכה הכוונה - אז אני אתן לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך איך תוכלי לעזור לי?
מורן04/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)