שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קובי
    05/10/2008

שלום רב, אני מעשן חשיש 3 פעמים בשבוע בערב. זה מפריע לי בחיים ואני רוצה להפסיק, אבל אני לא יכול - אני אוהב מאוד את ההרגשה. אפשר בבקשה לקבל טיפ שימושי או שניים כיצד ניתן להפסיק? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• איך מפסיקים לעשן חשיש

ד''ר עודד רוזנברג
    05/10/2008

על מנת להפסיק עליך קודם כל לקבל החלטה נחושה כי אתה רוצה להפסיק וכי לא תחסוך במאמצים על מנת להשיג מטרה זו.אינך יכול להיגמל מתוך החלטה אמביוולנטית.לאחר שתחליט עליך לפנות לפסיכיאטר במסגרת פרטית או במסגרת בריאות הנפש שכן תהליך הגמילה הינו מורכב וכולל בעיקרו טיפולים פסיכולוגיים כמו טיפול קוגניטיבי ו\או טיפול בשיחות(פסיכוטרפיה) ואין די ב"טיפים" על מנת להיגמל.זה היה מאוד לא רציני אילו היית נותן לך "טיפים" מסוג זה.חוץ מזה שזה מפריע לך זה גם גורם נזק של ממש למערכת העצבים היות והינך משתמש כרוני ולא משתמש מזדמן בחשיש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני דוקא שמעתי שמריחואנה טובה למח

דנה
    17/04/2011

ואפילו החומר היחיד שגורם לתאי המוח להתרבות.
    יש מחקרים התומכים בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די עם הספורי "סמים קלים" - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    18/04/2011

שמועות לא נכונות
    די עם הספורי "סמים קלים". אין סם שלא חודר למח וגורם לנזק מוקדם או מאוחר
    מריחואנה לא גורמת לשום דבר פיזי חיובי אלה הרגשה של "סטלה" והורגת תאים אפורים בשימוש ממושך. . .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו