מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכורחייל12/10/2008
אני חושב שאני מכור להימורים ואני מפחד טיפה למרות שלפעמים הולך לי אני יודע שזהו הרגל מגונה אבל איני מצליח להפסיק ואני לא מדמיין את עצמי לא משחק הקטע הוא שאני משחק על סכום גבוה של כסף ואני חייל (3000 שקל בשבועיים ) לא הלכתי לבסיס חודשיים בגלל הסיבה הזאת שם חושבים שקיבלתי ימי מחלה חודשיים לא באו לבקר אותי לשאול מה שלומי האם כדאי לי לשתף את המערכת הצבאית בענייני או שעדיף לי לחזור לבסיס ולא להגיד דבר בנוגע למשחקי קלפים ...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייל ומכור להימורים
ד''ר עודד רוזנברג12/10/2008העובדה שביזבזת על הימורים 3000 שקל בשבועיים וכי מזה חודשיים אתה נעדר מהצבא בגלל ההימורים מצביעה על חומרת התמכרותך.עלייך לפנות בהקדם האפשי לגמילה מהימורים אם במסגרת פרטית או במסגרת מרפאה פסיכיאטרית צבאית.הטיפול כולל טיפול פסיכולוגי ואף במידת הצורך טיפול תרופתי.ככל שתידחה את הטיפול בעצמך בעייתך תחמיר ולא תיפטר מאליה.בעניין הדיווח לצבא איני יכול ליעץ לך היות וזה חורג מתפקידי.תטפל בעצמך ובהקדם ושיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)