מכור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור
    חייל
    12/10/2008

אני חושב שאני מכור להימורים ואני מפחד טיפה למרות שלפעמים הולך לי אני יודע שזהו הרגל מגונה אבל איני מצליח להפסיק ואני לא מדמיין את עצמי לא משחק הקטע הוא שאני משחק על סכום גבוה של כסף ואני חייל (3000 שקל בשבועיים ) לא הלכתי לבסיס חודשיים בגלל הסיבה הזאת שם חושבים שקיבלתי ימי מחלה חודשיים לא באו לבקר אותי לשאול מה שלומי האם כדאי לי לשתף את המערכת הצבאית בענייני או שעדיף לי לחזור לבסיס ולא להגיד דבר בנוגע למשחקי קלפים ...???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור

הוספת תגובה

• חייל ומכור להימורים

ד''ר עודד רוזנברג
    12/10/2008

העובדה שביזבזת על הימורים 3000 שקל בשבועיים וכי מזה חודשיים אתה נעדר מהצבא בגלל ההימורים מצביעה על חומרת התמכרותך.עלייך לפנות בהקדם האפשי לגמילה מהימורים אם במסגרת פרטית או במסגרת מרפאה פסיכיאטרית צבאית.הטיפול כולל טיפול פסיכולוגי ואף במידת הצורך טיפול תרופתי.ככל שתידחה את הטיפול בעצמך בעייתך תחמיר ולא תיפטר מאליה.בעניין הדיווח לצבא איני יכול ליעץ לך היות וזה חורג מתפקידי.תטפל בעצמך ובהקדם ושיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו