מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקתי ויש תגובותאורית15/10/2008
שלום, הפסקתי לעשן סיגריות ומריחואנה לפני חודש בערך. להפסקת עישון סיגריות עברתי טיפול גמילה במכון אברהמסון ואין לי עכשיו קושי עם סיגריות{כך לפחות נראה לי}. עם המריחואנה פשוט הפסקתי, וזה לאחר 12 שנה של עישון יום יומי, אני עצבנית , בדיכאון, עצובה,מערכת היחסים שלי עם בן זוגי במשבר, אין לי סבלנות לכלום והכול נראה שחור. מה שבעצם אני רוצה לדעת אם יכול להיות שכל אלה הם תופעות של גמילה ממריחואנה? או שאולי זה הסיגריות - למרות שלא נראה לי- כי רק המחשבה על מריחואנה מכניסה אותי ללחץ , סגריות כמעט לא מפריעות לי. ואם אלה תופעות גמילה ממריחואנה , יש משהו טיבעי ולא תרופתי שאוכל להעזר בו? וגם תוך כמה זמן תופעות אלה חולפות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות של גמילה ממריחואנה
ד''ר עודד רוזנברג15/10/2008אין אבחנה כזו של "תופעות גמילה ממריחואנה" בקלסיפיקציה הפסיכיאטרית האמריקאית DSM.לא נוצרת תלות ביולוגית במריחואנה.מאידך,כן יש תופעות של גמילה מעישון שיכולות לכלול עצבנות ,מצב רוח ירוד וחוסר סבלנות.ניתן להתגבר עליהן באמצעות מסטיק ניקוטין או לחילופין מדבקת ניקוטין באמצעותה הניקוטין ניספג לדם.מה שאת מתארת יכול להיות סוג של מצב דיכאוני בו הכל ניראה "שחור" וישנה עצבנותוחוסר סבלנות ובכך ניתן לטפל באמצעים פסיכולוגיים ותרופתיים.איני מבין בתרופות "טבעיות" ועל כן איני יכול ליעץ בכך.מומלץ שתפני לפסיכיאטר במסגרת קופת חולים,מרפאה לבריאות הנפש ממשלתית או במסגרת פרטית.תרגישי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)