איבחון קלפטומניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבחון קלפטומניה
    מישהו
    23/10/2008

שלום. יש לי קרוב משפחה בן 28 נשוי +2,בצעירותו הוא היה מרדן באופיו,ונהג לגנוב להוריו כספים ,השיא היה כשהוא נתפס גונב מחבריו לעבודה כאשר במקרה זה הוגשה נגדו תלונה.התלונה נגדו בוטלה והוא התחייב בפני בני משפחתו ובפניי שהוא לא יחזור על טעויות אלה ושניתן לו צאנס להשתנות.המקרה האחרון היה לפני 4 שנים .לפני שבוע הוא היה בביקור עם ילדיו ומשפחתו אצל קרובים,וסחב כרטיס אשראי לאחד הקרובים.הוא השתמש בו פעם אחת וזרק אותו לפח ביחד עם מה שהוא קנה לאחר שהבין שעשה טעות .לאחר שיחה שהייתה לי עימו הוא לא מצא סיבה הגיונית לפשר המעשה והביע חרטה בפניי על מה שעשה.האם מדובר בקלפטומניה?אם כן כיצד ניתן לטפל באופן דיסקרטי? ברצוני לציין שלא היו לא קשיים כספיים בפרנסת המשפחה,והוא זכה לעזרה כלכלית מבני משפחתו בכל אשר דרש. נא תגובתכם בהקדם תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבחון קלפטומניה

הוספת תגובה

• קלפטומניה

מישהו
    30/06/2014

שלום אני בת 20 מהמרכז ולפי כל מה שקראתי באינטרנט אני סובלת מקלפטומניה אבל אין לי כסף לגשת בעצמי לטיפול ולספר למכרים שלי או למשפחה זה לא בא בחשבון יש למישהו רעיון למי אני יכולה לפנות ולקבל עזרה בצורה דיסקרטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלפטומניה - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    30/06/2014

מרפאת בריאות הנפש באיזור המגורים
    טיפול ללא תשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלפטומניה "גנבת"

פרופ` פנחס דנון
    24/10/2008

גנבת הינה תופעה ידועה יותר מאלפי שנים
    ישנם כמה אלפים בודדים גם בארץ
    קרוב משפחה שלך זקוק לאבחון וטיפול בהסכמתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו