מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי מכור לפורנופשוט27/10/2008
מהרגע שהכרנו התפלאתי למינון הנמוך של הסקס , של התשוקה אליי. הבנתי שגם הקודמת לי טענה שלא הספיק לה . ובודאי . הוא יכול להימנע גם חודש שלם אם לא יותר . להרגשתי,הוא שוכב איתי בשבילי . לו עצמו אין עניין. שומר מאוד על רוטינה , כאילו חסר עניין . ואני ,מרגישה לחץ וסטרס לעזוב את הבית בבוקר ,כשהוא יושב על יד המחשב ,יודעת שזה השלב הבא מייד כשאני יוצאת . מרגישה דחייה עצומה ורצון להפסיק את היחסים בכלל. מרגישה נבגדת ,מרומה,ולא מספיק טובה .למרות שאני יודעת מהי ההתמכרות ושזה לא קשור אליי. אני יודעת שההתנהגות הזו היתה המון שנים לפני שבכלל הכיר אותי . אני יודעת שההתנהגות הזו ליוותה אותה כי הבית שלהם מנוכר וחסר חום . אני יודעת שגדל לבד בעזובה נפשית. ואני אוהבת אותו . אבל ההתנהגות הזו מרעילה לי את נשמה . איך להסביר לו ? מה לעשות ? ואגב תוך כל זה ,מנסים גם להביא ילדים , זה בכלל הגיוני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוקה קשה
חמוטל28/10/2008הבוקר אני מרגישה מצוקה קשה. נידמה לי שבכלל לא הפנים את מצבו הרעוע איתי . את מגזימה הוא אומר לי . אבל שותק כשאני מראה לו שאולי באופן אקראי נמנע איזה יומיים אבל רוב השנה הוא רץ לאינטרנט כל יום. עכשו אולי ברור לי גם למה הסידור הזה שלו לא לעבוד באופן קבוע יומ יומי בעבודה מסודרת וקבועה לאורך היום . כיוון שאם יגיע כל יום בערב יש אנשים בבית ולא יוכל למצוא את הרגע השקט עם עצמו לבד מול המחשב . אני חייבת להודות שככל שאהבתי גדולה ככה גם תחושת הדחייה והגועל . לא בא לי לראות אותו . בא לי שיצא לישון מחוץ לבית. ממש דחייה עצומה . עבורי זה כאילו באמת יש שם נשים אחרות . כאילו אני ישנה עם גבר בוגדני . זה נורא . זה נורא גם עבורו . כי אני יודעת שהוא גבר מדהים ואוהב . למה מגיע לו ? אני מרגישה מצוקה ולחץ בחזה . הוא רק יושב מול המחשב אני מקבלת ג'ננה . לא חשוב בכלל אם יש חסם , אני ממש בבעייה . עכשו אני מבינה . הוא סומך עליי כ"כ , אני הולכת לעבודה כל יום , ועבודתי מאוד תובענית וריווחית . יחסית . הוא לא מביא הביתה כסף כמו שצריך . עכשו ברור גם למה . אני נכנסת להתקף חרדה ניראה לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אקטיבי
פרופ` פנחס דנון29/10/2008בעלך ואת כחייה את המצב חייבים טיפול אקטיבי
טיפול פסיכולוגי זוגי-משפחתי ביחד והוא צריך אבחון אצל פסיכיאטאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף לא להביא ילדים ולהפרד!!!
ריקי11/06/2009אני חיה עם בעל מעל ל12 שנה ואחרי שבתי נולדה הבחנתי שבעלי מכור לפורנו באינטרנט הבעיה עד היום לא נפתרה ולא נראה לי שיש לזה טיפול ! בעלי בטיפול אצל פסיכולוג כבר הרבה שנים ושום דבר לא השתנה . אני עדין כעוסה עליו ולא מצליחה להבין אותו , הוא כמעט ולא בבית אני לבד מגדלת את שני הילדים ואני לא מבינה למה בכלל אני נמצאת איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לטיפול אקטיבי
פרופ` פנחס דנון12/06/2009טיפול אקטיבי כולל
טיפול פסיכולוגי מסוג התנהגותי קוגניטיבי
טיפול זוגי-משפחתי
ולפעמים טיפול פסיכיאטרי (איזון תרופתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם באותה סירה
גם באותה סירה16/12/2009אני נשואה שנה וקצת לפני החתונה לא היה לבעלי מחשב אבל מידי פעם אפחלו כשהיינו רואים סרטים יחד הוא היה מאונן לידי אם משהו היה מדליק אותי וכשהתחתנו הכנסנו מחשב לבית ויום אחד חשכו עיניי כשהסתכלתי בהיסטוריה בהתחלה הוא לא היה מסתיר והייתי רואה לאן הוא נכנס כל תמונה הייתי מרגישה דקירה בלב וישר זה היה משפיע עליי בקושי הייתי מסתכלת עליו הייתי עצובה עד שאמרתי לו את זה והוא היה אומר שזה סתם מסקרנות אבל אני לא הייתי רואה את זה ככה ולא קיבלתי את זה.חברות היו אומרות לי עזבי זה סתם,כל הגברים ככה אבל זה פשוט לא מקובל עליי!!נקודה
בסוף עשיתי חסימה באינטרנט והוא אפילו לא מעיז לומר לי למה או משהו כזה זה פשוט ככה ומיצידי שייכעס עליי קצת.אם זה באמת שטויות כמו שהוא אומר אז הוא יכול להתמודד בלי זה
פעם לא הייתי מעיזה ללכת לישון במחשבה שהוא יישב כל הלילה באינטרנט עכשיו אני יכולה ללכת רגועה לישון מקסימום אם הוא לא עייף הוא יכול לגלוש ביד 2 או משהו כזה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מגיע סוף להתמכרות למין?
נקבה28/03/2010כמו הרבה תגובות כאן,אני סוףסוף לא מרגישה לבד! אני ובן זוגי נמצאים ביחד כשנתיים, כבר אחרי כמה חודשים תפסתי אותו מצ'וטט עם בנות ומחליף תמונות ועוד כל מיני תחלואות. כל פעם הבטיח שיפסיק ולאחרונה גם החל ללכת לקבוצת תמיכה מרצונו ולא מרצוני אך כמובן שעודדתי אותו. אנחנו בקושי שוכבים ולאחרונה אני גם לא רוצה לשכב איתו, אין לי תשוקה למין, ולפני כמה ימים תפסתי אותו שוב מצ'וטט בחולניות במחשב. וזהאחרי 6 פגישות של קבוצת התמיכה. האם יש עתיד בכלל? אני כ"כ עייפה מכל העסק וכמובן שזה גם משפיע על חיי האישיים שלי. האעם יש צורך לקום וללכת? יש בכלל סיכוי לשיפור? לשינוי מבחינתו? או שכל החיים זה עלול לחזור אלינו ואצטרך לחיות עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכור למין
שחר19/04/2010אני מבין אותך אני גם מכור נגמל יש פתרון תשאירי לי אימיל לחזור אלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)