מכורה לדיאט קולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה לדיאט קולה
    י.ר.
    09/11/2008

אני יודעת שזה נשמע מצחיק אבל אני מכורה לדיאט קולה כבדה, אני מכירה עוד אנשים שמכורים אבל לא ככה! אני שותה בקבוק ביום ולפעמים אם אני הולכת לאיזה שהוא מקום לכמה שעות אני לוקחת איתי גם בקבוק... הייתי רוצה להפחית בכמות השתייה כי זה לא בריא. למרות שאני כבר שנים שותה (9 שנים) פעם פחות ופעם יותר ואני די בריאה. לאחרונה מכיוון שאני בבית אני שותה יותר. איך אני עושה את זה עיזרו לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכורה לדיאט קולה

הוספת תגובה

• התמכרות לדיאט קולה

ד''ר עודד רוזנברג
    10/11/2008

על מנת שתהיה התמכרות לחומר כלשהו צריך להיות בו מרכיב ממכר.דיאט קולה מכילה ככל הניראה קפאין.באופן פורמלי (לפי דיאגנוסטיקה מקובלת) אין התמכרות של ממש לקפאין,לעומת זאת ישנה תופעת גמילה מקפאין - למשל כאבי ראש או ישנוניות.במקרה של קפאין מה שמומלץ הוא להפסיק בהדרגה את המינון לאורך תקופה על מנת להימנע מתופעות הגמילה (למשל,כל יום תשתי פחית אחת פחות ותערכי רישום מסודר).יש להבין כי התמכרות הינה מושג רחב הכולל שינויים בהתנהגות וכו'.תצליחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה אותך ומחפשת מזור גם.

שרון
    17/11/2008

קולה זאת התמכרות לכל דבר. אני שותה לפחות ליטר וחצי ליום, שונאת את הטעם של דיאט קולה, ומתה להפסיק ולא מצליחה. אם אני לא שותה מתחילים לי כאבי ראש, וגם נהיה לי תחושת "באסה"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו