מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה כניראה היתמכרות (בטוח לדעתי)יגאל12/12/2008
אני בחור בן 43 (לצערי אחד מין רבים שניפעגו מיגל הפיטורים הנווכחי) שכניראה היתמכרתי להינטרנט (לדעתי בטוח ) אני יושב שעות על גבי שעות ליד המחשב ולמרות שאני מיתמצאה טוב באינטרנט ויודעה בדיוק לימצאו את מה שמענין אותי אותו רגע ולמרות שאני אוהב ללמוד וסקרן בכול נושאה שבעולם אני יום אחד יכול להקדיש בין 8-10 שעות ללימוד פילוסופיה למחרת אסטרונומיה ולאחר מיכן היסטוריה וכו.. כאשר אני "מיתלבש על נושא מסויים אני בקדיש לא שעות רבות .בקיצור אני מוצא מה לעשות מול המחשב (פרט למישחקי מחשב שלא מענינים אותי אני מוצא הכול) אך למרות זאות אני מרגיש ריקנות ששום פורום או צ"ט באינטרנט לא מצליח למלות לי את החסר ,. חברי הוירטואלים הם יותר (במספרים) מחברי האמיתיים ואדבר אינו מוצא חן בעניי .אני מרגיש מכור למחשב עד כדי כך שאת הקפה הראשון בבוקר אני שותה מול המחשב וכן גם את ארוחותי אני אוכל תוך כדי גלישה במחשב . המחשב דלוק 24\7 פרט למיכרים נדירים שהמחשב עצמו מבקש לעשות ריסטרט לשם עידכון. בקיצור אללא שום הגזמה אני מוצא עצמי יושב לפחות 12 שעות ביום מול המחשב באמת שאנני מגזים (איזה אינטרס יש לי לשקר כאן) לעיתים אני מאחל לעצמי שהמחשב יתקלקל ואז מחוסר בררה לא השב לידו אך זה לא קורה אנה תנו לי עצה בתודה מראש יגאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליגאל
פרופ` פנחס דנון13/12/2008קודם תנסה לנתק את אינטרנט לחודש חודשיים
זו דרך הכי טובה לנסות לצאת מהתמכרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)