מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלכוהוליזם?אושרי14/12/2008
שלום, אבא שלי בן 60 , מאז ומעולם שתה אלכוהול. הוא אינו שותה בכלל במהלך היום אבל חייב 2-3 כוסיות (ויסקי בד"כ) בשעות הערב המאוחרות (החל מהשעה 21:00). השתייה הזו גורמת לו לעיתים להתפרצויות זעם כלפי בני הבית (בעיקר עצבים ואלימות מילולית) ,בכל פעם שניסה להפסיק חזר לשתות אחרי שבועיים או שלושה מכיוון שלטענתו אינו מצליח להירדם בלי השתיה וכך נשאר ער לילות שלמים. חשוב לציין,שביום יום הוא אדם מאוד פעיל,עובד ,דואג,חברותי וחם. בימים אלו הוא הסכים שיש לו בעיה והוא זקוק לעזרה,העניין הוא שהוא לא בנוי לקבוצות תמיכה. באיזו דרך ניתן לעזור לו? פסיכיאטר אולי? טיפול תרופתי? אשמח לתגובה בהקדם,הוא ממש זועק לעזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאושרי
פרופ` פנחס דנון14/12/2008אושרי שלום,
אכן אבא שלך זקוק לטיפול לכן המלצתי לפנות ליעוץ בהקדם לפי אפשרויות שלכם
1. עמותת אפשר מטפלת בבעיות אלכוהול
2. עמותת אלכוהוליסטיים אנונימיים
3. ישנם מרכזי גמילה בבאר שבע ובחיפה
4. טיפול פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,טיפול פרטי אצל פסיכיאטר?
אושרי14/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון ראשוני אצל פסיכיאטר
ד"ר דנון15/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש את אותה בעיה
nimrod31/12/2008שלום אבא שלי בן 57 עובד ופעיל הוא התחיל עם שתי כוסות ודקה בלילה כדיי להרדם היום הוא לא יכול להפסיק וזה גורם לאלימות במישפחה עד כדיי מעצרים אני רוצה לעזור לו ולא מוצא איך לאן לפנות עם יש איזה טיפול לשתיה אשמח עם תעדכן אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים אפשריים
פרופ` פנחס דנון02/01/2009אכן אבא שלך זקוק לטיפול לכן המלצתי לפנות ליעוץ בהקדם לפי אפשרויות שלכם
1. עמותת אפשר מטפלת בבעיות אלכוהול
2. עמותת אלכוהוליסטיים אנונימיים
3. טיפול פרטי באיזור המרכז-ת"א כמו מרפאת היבטים, מיינד קליניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)