אלכוהוליזם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלכוהוליזם?
    אושרי
    14/12/2008

שלום, אבא שלי בן 60 , מאז ומעולם שתה אלכוהול. הוא אינו שותה בכלל במהלך היום אבל חייב 2-3 כוסיות (ויסקי בד"כ) בשעות הערב המאוחרות (החל מהשעה 21:00). השתייה הזו גורמת לו לעיתים להתפרצויות זעם כלפי בני הבית (בעיקר עצבים ואלימות מילולית) ,בכל פעם שניסה להפסיק חזר לשתות אחרי שבועיים או שלושה מכיוון שלטענתו אינו מצליח להירדם בלי השתיה וכך נשאר ער לילות שלמים. חשוב לציין,שביום יום הוא אדם מאוד פעיל,עובד ,דואג,חברותי וחם. בימים אלו הוא הסכים שיש לו בעיה והוא זקוק לעזרה,העניין הוא שהוא לא בנוי לקבוצות תמיכה. באיזו דרך ניתן לעזור לו? פסיכיאטר אולי? טיפול תרופתי? אשמח לתגובה בהקדם,הוא ממש זועק לעזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלכוהוליזם?

הוספת תגובה

• לאושרי

פרופ` פנחס דנון
    14/12/2008

אושרי שלום,

אכן אבא שלך זקוק לטיפול לכן המלצתי לפנות ליעוץ בהקדם לפי אפשרויות שלכם
    1. עמותת אפשר מטפלת בבעיות אלכוהול
    2. עמותת אלכוהוליסטיים אנונימיים
    3. ישנם מרכזי גמילה בבאר שבע ובחיפה
    4. טיפול פרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,טיפול פרטי אצל פסיכיאטר?

אושרי
    14/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון ראשוני אצל פסיכיאטר

ד"ר דנון
    15/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש את אותה בעיה

nimrod
    31/12/2008

שלום אבא שלי בן 57 עובד ופעיל הוא התחיל עם שתי כוסות ודקה בלילה כדיי להרדם היום הוא לא יכול להפסיק וזה גורם לאלימות במישפחה עד כדיי מעצרים אני רוצה לעזור לו ולא מוצא איך לאן לפנות עם יש איזה טיפול לשתיה אשמח עם תעדכן אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים אפשריים

פרופ` פנחס דנון
    02/01/2009

אכן אבא שלך זקוק לטיפול לכן המלצתי לפנות ליעוץ בהקדם לפי אפשרויות שלכם
    1. עמותת אפשר מטפלת בבעיות אלכוהול
    2. עמותת אלכוהוליסטיים אנונימיים
    3. טיפול פרטי באיזור המרכז-ת"א כמו מרפאת היבטים, מיינד קליניק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו