גמילה מחשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחשיש
    שלמה
    31/01/2009

אני בן 26 נשוי עם שתי ילדים מתוקים ואישה נהדרת. אני במשך היום איש עסקים בתחום הנדלן עושה חייל ובערב כשאני מגיע לבית אני שוכח מהעבודה וניכנס לעישון באנגים(בבית) אישתי מודעת לזה ושותקתחוץ מהסירחון שמפריעה לה. בשבת שאני שומר אני מעביר עם ערק..ושינה . נמאס לי מזה הגעתי בשבת האחרונה למצבים של עצבים שעברו גבול ואישתי הציבה לי אולטימטום או אני או הבאנג. אני חולם על להפסיק כבר שנתיים שאני מעשן חשיש חוץ מזה לא ניסיתי כלום. אישתי עם בעיית השמנה (שזה קצת מפריעה לי) שמלווה בדיכאון שהיא כל היום בבית עם הילדים ולא עובדת.. יש לציין שאנחנו בתקופה כלכלית מאוד קשה עקב השקעות שלי אבל אני לא נישבר אין לי את הזמן להקדיש לאישתי מפאת לחץ הפרנסה. אני מעוניין מאוד לעשות שינוי בחיי לא דרך כימיקלים של תרופות אלא בחכמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחשיש

הוספת תגובה

• מענה לשלמה

דפנה הלמן
    01/02/2009

שלמה שלום,
    מצד אחד אתה מתאר משפחה טובה(מתוקים,נהדרת)מצד שני כשאתה חוזר הבייתה אתה בורח מהמשפחה הזו.
    אתה יודע ממה אתה בורח?
    החשיש מהווה אצלך ניסיון לא מוצלח להתמודד עם לחצים שפוקדים אותך,הבעייה היא שיש לחשיש השפעה הרסנית ברמה הגופנית והנפשית.
    אני ממליצה לך לפנות למיינד קליניק על מנת להסתייע במומחים בנושא הגמילה .
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שלא תנסה גם קבוצות תמיכה?

ברקו
    02/02/2009

אן. אי יכול לעזור כדאי לך לנסות ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו