כסיסת ציפורניים!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסיסת ציפורניים!!!
    ערן
    01/02/2009

נכבדים יקרים שלום רב! שמי ערן, בן 31, כבר גבר לכל דבר אב לילד קטן בקיצור הכל מושלם או שלא! לצערי החל מגיל צעיר מאוד אני סובל מההתמכרות/ מחלה/ טירוף של כסיסת ציפורניים די רצינית. ידוע לי כי הדבר אינו אסטטי לחלוטין אך כמו שאתם יודעים אינני יכול באופן מודע להתגבר על תופעה זו. קראתי כבר בעבר על סוג טיפול בהיפנוזה אך למען האמת אני קצת חושש מסוג טיפול זה. אנא עזרו לי להפריך חששותי וידעו אותי יותר על סוג טיפול זה, אופיו, סגנונו טיפול באיזור חיפה ע"י מומחה שהנכם מכירים וסדר גודל של עלויות. כמובן שבשביל מטרה זו אוכל להגיע גם לאיזור המרכז. בתודה מראש ובברכה, ערן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסיסת ציפורניים!!!

הוספת תגובה

• מענה לערן

דפנה הלמן
    01/02/2009

ערן שלום,
    כסיסת צפרניים הינה תופעה שמתפתחת במצבי לחץ או מתח נפשי.אכן מדובר בתופעה של התמכרות.אשר עלולה לגרום לזיהומים בעור,מראה לא אסתטי ופגיעה בשיניים.
    אנו יכולים להתייחס לאפקטיביות של הטיפולים שאנו עושים במיינד קליניק בנושא של טיפול בהתמכרויות.
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו