התמכרות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות.
    קרן
    04/02/2009

יש בעיה שמטרידה אותי מאוד. חבר שלי מכור לחשיש ,הוא לא מעשן באנג אלא סיגריה והוא עושה את זה בתדירות של שלוש פעמים ביום. עצם היותו מעשן חשיש גורם אצלי לפחדים בעתיד.אני לא יודעת מה לעשות והוא הבטיח לי שהוא יוריד בכמות ולאט לאט יפסיק.אבל אני לא מאמינה כל כך שאפשר להפסיק לעשן בלי טיפול. בשבת הוא מעשן כמעט כפול ממה שהוא מעשן ביום יום. מה אפשר לעשות?איך אפשר לגרום לו להפחית עד הפסקה מוחלטת ללא התערבות של גורם מקצועי? אני מפחדת לגבי העתיד כי זה בן אדם שאני כן חושבת עליו כבעלי לעתיד. בנוסף אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אך רציתי לדעת אם זה שהוא מעשן יכול לגרום לבעיות בכניסה להריון?או אולי פגיעה בעובר ?או אי יכולת להחזיק את העובר בגלל שהזרע חלש או משהו? זה יכול לגרום לו לאי פיריון? תודה על הסבלנות.ואודה לכם אם תענו לי על שתי השאלות שמטרידות אותי נורא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות.

הוספת תגובה

• חשיש

פרופ` פנחס דנון
    05/02/2009

שלום לך,

אני חושב שחבר שלך זקוק לעזרה מקצועית
    המלצתי לנסות לקבל עזרה בהקדם
    לגבי עתיד המשותף שלכם לא יכול ליעץ לך בלי אבחון מקצועי של בן זגך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו