מכורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה
    אוסי
    15/02/2009

שלום, חדש לי ומוזר לי פה. אודה לעזרתכם / תשובתכם. אני מכורה כבר כ19 שנה.. עישון באנגים. אני מאוד רוצה להפסיק לעשן אך איני מצליחה. איני יודעת על כל תופעות הלוואי שמדוברים פה. למזלי לא חוויתי אותם בשנים אלו ואני בתקווה שלא אחווה. אני צריכה וחייבת לעבור תהליך גמילה כזה או אחר שיהיה דיסקרטי, ללא אישפוז ושיכול להשתלב אם החיים הנורמטיבים שאני מנהלת. אני חד הורית, אמא לילדה ואישה עובדת . לאן אוכל לפנות לקבלת סיוע שהעלות שלה זולה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכורה

הוספת תגובה

• המלצות טיפוליות

פרופ` פנחס דנון
    15/02/2009

1. מרכזי גמילה (משרד הרווחה)
    2. עמותות כמו אל סם ואפשר
    3. מרפאות בריאות הנפש יכולים להיות אפשרויות לקבל עזרה בתשלום סמלי

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל סם 035462076 (סניף ת"א)

ברקו
    16/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן

henkoan2009@n
    09/03/2009

שלום לך גם אני באותו מצב שלך אני בת 22 ומכורה לחשיש כבר 12 שנה השמח מאוד עם תיכתבל לי תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו