מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשואה למכור להימורים....kati4325/03/2009
שלום לכולם, אני נשואה מזה 6 שנים למכור להימורים, אנחנו הורים ל- 2 ילדים קטנים, לאחר כמעט שנתיים נקיות מהימורים חזר בעלי להמר. כשגיליתי זאת הבנתי שמצבנו רע וחייבים לעשות משהו, בשיתוף עם המטפלת הזוגית שלנו החלטנו על פרידה זמנית, כבר שבועיים שהוא לא בבית ואני כואבת מאוד אבל מבינה שלא היו לי ברירות אחרות.
אנחנו מאוד אוהבים אחד את השניה יש ביננו חיבור מדהים אבל האהבה הזו כ"כ כואבת שכרגע אין לנו כוחות לקחת את האהבה הזו למחוזות נכונים. אני מתמודדת לבד עם הכל, הוא כרגע נמצא אצל הוריו הוא טוען שהוא מבולבל ושהוא צריך לפתור את בעיותיו לבד.את משפחתו ילדיו ואותי הוא שם כרגע בצד ומנסה לפתור את בעיותיו לבד.
נואשת כואבת עצובה ולבד....יום טוב לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לקטי
דפנה הלמן25/03/2009קטי שלום,
ראשית תודה ששיתפת אותנו ברגשות כנים כ"כ.את עוברת תקופה קשה בחייך,שבה רציונלית ההחלטה של פרידה מתאימה לך,אך מלווה בקשיים רגשיים ולמעשה תארת את הקונפליקט שבו את שרוייה. הפרידה הזמנית הינה הזדמנות לקבלת תובנות לגבי עתיד הקשר הזוגי שלכם.
חשוב לזכור כי המקום שבו הייתם קודם לכן היה הרסני עבורך,עבור בעלך ועבור הילדים.לפיכך הכרחי שינוי.
בהצלחה,
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)