התמכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות
    מאי
    23/05/2009

היי.. אני בת 15 ואני מכורה לממתקים וחטיפים וגלידות ומתוקים ועוגות.. וכל מיני כאלה.... אני עובדת בביביסיטר וניקיון. בוא נאמר... שלא חסר לי כסף. ואני אף פעם לא מבקשת מאמא שלי. ויש לי כל כך הרבה דברים שאני מתכננת לקנות. (ipood, בגדים, לפ-טופ, פלזמה לחדר שלי. כמובן עם עזרה מאמא שלי...ועוד הרבה הרבה.) אבל הבעיה היא ... שאני מבזבזת לפחות 100ש"ח ביום על ג'אנק פווד. אני אפילו לא זוכרת את הפעם האחרונה שאכלתי אוכל נורמאלי.. או תפוח. ואני ממש מתחילה לשנוא אוכל רגיל. וחוץ מיזה.. אני מרגישה שאני משמינה לעט לעט... (כי כמה ג'ינסים כבר קטנים עליי) פשוט יש לי דחףף נורא חזק לממתקים. וזה קשה. למשל.. אם נגמר לי הכסף.. אני צורחת על סבתא שלי שתביא לי כסף ואז אנחנו תמיד רבות...(אנחנו גרים ליד מכולת וחנות ממתקיםוזה ממש שתי שניות לרוץ ולקנות משהו..). בבקשה.. תעזרו לי.. ):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות

הוספת תגובה

• טיפול פסיכולוגי

פרופ` פנחס דנון
    24/05/2009

את זקוקה לעזרה ויעוץ פסיכולוגי אצל מומחים למתבגרים ונערים כמוך
    המלצה היא לפנות לדבר עם ההורים ולפנות לעזרה דרכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו