מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנה05/06/2009
מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי מנהג נוראי של קילוף עור השפתיים עד למצב של דימום
אני לא מודעת למה שאני עושה הידיים שלי פשוט עושות את הפעולה באופן אוטומטי
ממה זה נובע?? והאם אי פעם אוכל להפסיק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
דנה07/06/2009יש תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
פרופ` פנחס דנון09/06/2009-כסיסת ציפורניים אכילת בשר מסביב מוגדרות כתופעה דומה להפרעות ממשפחת חוסר שליטה על דחפים IMPULSE CONTROL DISPORDERS ובפסיכולוגיה מוכרת NAIL BITTING. בארץ אינני מכיר מאמרים או ספרים בנושא אך האם את יודעת אנגלית יכול להמליץ על שני ספרים בנושא
IMPULSE CONTROL DISPORDERS1 של J GRANT & E HOLLANDER
2. עבודות ומאמירם של DAN STEIN מדרום אפריקה...
לכן מומלץ לפנות למקורות אלו כדי לקבל המלצות על גמילה...
תוכל לקבל עזרה פסיכולוגי-תמיכתי באופן פרטי אצל פסיכולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לאנונימית
דפנה הלמן08/06/2009אנונימית שלום,
אני מתנצלת שלא חזרתי אלייך עד כה.מדובר במנהג או בסימפטום כפייתי שיש בו שילוב של תוקפנות והתענגות מהכאב.על מנת להבין ממה זה נובע יש צורך להעמיק במידע אודותייך בנוגע להפסקת המנהג,.מומלץ להפסיק אתמול... במידה ואת מתקשה להפסיק בעצמך, מומלץ לפנות לטיפול פסיכולוגי בנושא זה.
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
דנה08/06/2009האם זה מנהג נפוץ?? האם יש הרבה אנשים שזה קורה להם או שיש בי איזה פאק??
כי כמה שכולם מעירים לי ומתחננים שאני אפסיק אני לא מצליחה, זה באמת קורה באופן אוטומטי בלי מודעות ...
בקיצור, יכול להיות שאני לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
דנה09/06/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לאנונימית
דפנה הלמן09/06/2009אנונימית שלום,
אני ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי על מנת לפתח מודעות ל"מנהג" הזה.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)