חשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיש
    חלי
    23/06/2009

אני בחורה בת 22 חד הורית לילד בן שלוש אני מעשנת חשיש כבר שמונה שנים האופן קבוע זה אומר בוקר צהרים וערב בגלל זה אני גם לא מסתדרת עם בן זוג ולא עם עבודה כל מהלך החיים שלי סביב החשיש ושאין לי אני מאוד עצבנית זה דבר שמאוד מפריע לחיים שלי והאיתי מאוד רוצה להפסיק אבל אני מרגישה שאני לא יכולה זה חזק מימני ואין לי עם מי לדבר על זה בגלל הילד שלא יקחו לי אותו  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיש

הוספת תגובה

• מענה לחלי

דפנה הלמן
    23/06/2009

חלי שלום,
    החלק האופטימי שאת מודעת להשלכות ההרסניות של החשיש על חייך.על מנת לעבור גמילה, עלייך לפנות לטיפול נפשי .ניתן לפנות למרפאות בריאות הנפש באזור מגורייך,או לגורם מקצועי אחר.
    חשוב לי להדגיש כי הגמילה אינה רק פיזית, אלא מדובר גם בתהליך של גמילה נפשית ועל כן יעיל להיות בתהליך טיפולי.
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכרה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעזור

עמי
    25/06/2009

אני מזדהה ומבין את מצבך אנא צרי קשר לעזרה:0547849770

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו