אישור ללקיחת כדור סובוטקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישור ללקיחת כדור סובוטקס
    חיים
    25/08/2007

סובוטקס מציל חיים.
    מדוע משרד הבריאות כל כך מקשה על המטופלים בסובוטקס לקבל את הכדור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובוטקס

פרופ` פנחס דנון
    29/08/2007

בכל העולם ישנם חוקים ברורים במתן סובוטקס וגם בארץ משתמשים בהם.
    למשל גם אני כרופא פסיכיאטר מומחה בגלל שלא עשיתי קורס במתן סובוטקס לא יכול לרשום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאלטרקסון - היכן?

ק. ואדים
    25/10/2007

שלום, אני רוצה להיות מטופל באנטאגוניסט לאופיאטים... היכן אני יכול לקבל את הנלטרקסון?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לקבל סובוטקס באופן פרטי

דר מרצבסקי
    09/09/2007

זה נכון שמשרד הבריאות מקשה על רופאים פרטים לתת סובוטקס, אך הדבר חוקי ואפשרי. צריך שהרופאים יתארגנו ויבקשו רישיון למוסד רפואי אמבולטורי לטיפול בנפגעי סמים.

מרפאת הבטים קבלה רשיון כזה וכעת יש לנו סניפים לטיפול בסובוטקס בתל אביב, כפר סבא, באר שבע, אשדוד ואחרי החגים גם בנהריה.

הטיפול הוא פרטי, אך בהחלט לא טיפול יקר. הדבר היקר זה רכישת התרופה בבית המרקחת. לכך אין פתרון על ידי משרד הבריאות וגם אינני מאמין שיהיה פתרון בעתיד הקרוב.

עלות של טיפול בסובוטקס באופן פרטי, כולל רכישת התרופה בבית מרחקת פרטי היא בין 900 ל- 1600 ש"ח לחודש, תללוי בכמות התרופה.

ד"ר סרג'יו מרצ'בסקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו