אבי מכור להימורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבי מכור להימורים
    רולא
    06/07/2009

אני בת 33 , עו"ד במקצועי, אבי (בן 70 כיום) עבד שנים רבות כמנהל בית ספר, לימד אותי יחד עם אחיותיי ואחיי באוניברסיטות ולא חסך מאיתנו כלום עד שיצא לפנסיה מוקדמת והתחיל בעבודה של זכיין מפעל הפיס ואז חיינו קיבלו צבע אחר.
    תחילה לא הבנו לאן נעלמת כל ההכנסה, עד שלפני כשנתיים ובאמצע משבר רגשי משפחתי מסויים, אבי התוודא בפניי כי הוא מכור להימורים של כרטיסי החש-גד.
    מאז ניסיתי שוב ושוב לשכנע אותו לעבור טיפול, ואף נפגשתי בעצמי עם מטפל, אשר ביקש להיפגש עם אבי , וכל הניסיונות לשכנע אותו לא הצליחו, הוא איים שיתאבד אפילו, וכמובן הוא הכחיש לאחר מכן כי יש לו בעיה וכן הבטיח מדי פעם שתוך שלושה חודשים הכל יסתדר, הבטחה שלא האמנו לה אף פעם.
    הסובל העיקרי מהבעיה הינה אימי, אשר נתנה את הנשמה שלה בגידול שלנו והגיע הזמן כעת אחרי שכולנו התחתנו , שהיא וגם הוא יתפנו לעצמם ויתפנקו...
    מה שקרה במציאות הוא ההיפוך הגמור, היא סובלת וסובלת וסובלת, הוא כבר אפילו מתרשל במראהו החיצוני- אדם שהיה הולך תמיד טיפ טופ, חליפות, חולצות מכופתרות , עניבות וכו'- לא קונה לעצמו שום כלום, מסתפר רק שאמא מעירה לו.
    אני פונה אליכם בשל חסר אונים שלי, אני לא מצליחה להירדם לילות ארוכים, קשה לי על אמי וגם על אבי שעשו הכל לנו בילדותינו, וקשה לי יותר על אמי שחיה מהנדבות שלו ומסרבת בגאוותה לקבל מאיתנו כסף
    האם ניתן לטפל בו מבלי שיפגש עם גורם מקצועי, קראתי על תרופות טופמקס, דפלפט, רסיטל, זייבן , רוויה כמדכאים את הגירוי הזה בצורך להימורים, האם הוכח שהם עוזרים במקרים כאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבי מכור להימורים

הוספת תגובה

• אביך חייב להגיע לטיפול בעצמו

פרופ` פנחס דנון
    06/07/2009

לא ניתן לרשום או לתת תרופה פסיכיאטרית לבן אדם שלא עבר אבחון פסיכיאטרי-פסיכולוגי
    לכן תשובה לשאלתך אי אפשר לטפל בבין אדם בשלט רחוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו