אח הסיגריות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח הסיגריות ?
    חסויה
    27/07/2009

אני בת 38 מעשנת מגיל 16 לפני שנתיים קראתי את הספר הדרך הקלה להפסיק לעשן וגם לקחתי זיבנת הפסקתי 4 חודשים וחזרתי רק ל-6-7 סיגריות עד היום וגם ה- 6-7 סיגריות האלו אני לא יכולה להפסיק אני חולמת להפסיק לעשן וזורקת קופסא ואומרת זהו ולמחרת בבוקר בקפה חוסר אין חשק להתחיל את היום כמו סמים בערב נקיפות מצפון וכן הלאה ....בשבת אני לא מעשנת די נמאס לי כל יום אני רוצה להפסיק ומפריע לי אבל אני לא יכולה אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד עם החוסר הזה זה יותר חזק ממני וסתם מה לעשות ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח הסיגריות ?

הוספת תגובה

• מענה לחסוייה

דפנה הלמן
    27/07/2009

שלום לך,
    נשאלת השאלה מדוע שש הסיגריות הללו מטרידות אותך.אני מתרשמת שהחוויה המרכזית שלך היא חוסר שליטה וקושי להפרד.את רוצה להפסיק לחלוטין את ההרגל , אך אינך מצליחה.יחד עם זאת את מציינת שהצלחת לשנות משהו בהתנהגות וזה נתון משמעותי.באמצעות טיפול נפשי , ניתן יהיה להבין את הצורך של אי היכולת להפרד באופן מוחלט,מה החרדה שסביבה את מסרבת להגמל לגמרי.או להתמודד עם החסר.
    אשמח לענות על שאלות נוספות
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

חסויה
    30/07/2009

נכון שאני מרוצה מההישג שהגעתי היום ממעשנת כבדה של קופסא ביום ל6 סיגריות ביום
    אבל יש לי בעיה להיפרד ממנה לגמרי ההרגל מה אני ישב עם חברה לקפה ולא יעשן מה אחרי אוכל לא יעשן באירועים לא יעשן אולי התלות הזאת של 22 שנה איך אני מתגברת על הפרידה ממנה
    כן מפריעה לי ה6 סיגריות למרות שכולם אומרים לי לא נורא 6 סיגריות ליום מה לעשות ????
    תודה על תשובתך בהקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לחסוייה

דפנה הלמן
    30/07/2009

שלום לך,
    על מנת להעמיק בהבנה לצורך שלך להשאיר 6 סיגריות,יש מקום כפי שציינתי להכירך במסגרת טיפול נפשי שלא חייב להיות בהכרח ארוך טווח.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה לא הבנתי את תשובתך ?

חסויה
    04/08/2009

לא הבנתי את תשובתך תפרטי בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לחסוייה

דפנה הלמן
    05/08/2009

שלום לך,
    במילים אחרות,ייתכן שיש מניע לא מודע שהשארת מספר סיגריות ולא נגמלת באופן מלא.
    בירור נעמיק לא ניתן לעשות באמצעות התכתבות בפורום,אלא בטיפול נפשי
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו