הפרעות התנהגותיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות התנהגותיות
    דניאל
    08/08/2009

היי
    אני בן כ21 ואני מטופל במרפאה ציבורית לבריאות הנפש על ידי פסיכולוג , שכרגע בתדירות של פעמיים בשבוע , רק שלא תמיד אני מתמיד להגיע, על אף שאני משתדל.
    סבלתי מאלימות קשה מצד אבי וכנראה זו הסיבה שאני משלם מחיר כל כך גבוה כיום.
    אני פוחד לקבל מכה , וכל תנועה מסביבי גורמת לי לפחד שמא אחטוף מכה ואני מנסה להתגונן בכך שאני שם ידיים על הראש , לפחות להרגיש שאני מגן על הפנים שלי גם אם זה מיותר לפעמים , אני פשוט נכנס להיסטריה. אני מפחד לעלות על אוטובוסים ומוניות ולצערי זו הדרך היחידה שלי כרגע להתנייד. אני עסוק יותר מדי בפנים שלי , אני כל הזמן נתון למחשבות שאני צריך לשנות את האף שלי למרות שאנשים אמרו לי שזה מיותר, הכוונה לניתוח פלסטי. אני משתמש בחומרים פעילים של קילופי עור כדי גם לטפל בפצעי הבגרות אבל יותר מזה אני מרגיש שאני עושה את זה רק מהסיבה שזה אנטי אייג'ינג וזה מקלף ומחדש את העור , גם אם אין לי פצעי בגרות אני מרגיש כל הזמן צורך נפשי לקלף ו"לטהר" את העור שלי . אני מכור לויטמנים, תוספי מזון , לקניות מותגים יקרים . המצב הכספי שלי ממש לא טוב ואני לא עובד. כמובן שלא התגייסתי בשל מצבי. מאז תחילת הטיפול היה לי קושי לשתף את המטפל בנטייתי המינית כלפי בני מיני ולא הייתי מגיע לטיפולים גם שכן אז לא עד הסוף לפחות במובן הרגשי. אני מרגיש שנעלתי את עצמי עם הרבה בריחים בפני המטפל , ומצד שני אני מרגיש שיהיה לי קשה מאוד להתנתק ממנו ולכן רציתי מלכתחילה להחליף מטפל.
    אני אפילו לא יודע מה לשאול, אבל אני מרגיש צורך לשתף ולהקשיב לתגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות התנהגותיות

הוספת תגובה

• מענה לדניאל

דפנה הלמן
    08/08/2009

דניאל ערב טוב,
    הייתי ממליצה לך לשתף את המטפל שלך במחשבות שלך.נראה לי שבשלב הזה זה הדבר הטוב ביותר. העובדה שציינת שנעלת בפניו בריחים,סביר להניח קשורה לתהליך הטיפולי ולכן יש מקום לשתף את המטפל בהתלבטות שלך לגבי הקשר ביניכם.
    בהצלחה!
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו