מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לאוקסיקונטיןרוברט11/08/2009
שלום לכם אני גבר בן 53 ,לפני חודש עקב התנסות מקרית התחלתי להסניף כ30 מ"ג אוקסיקונטין ליום , אין יום שאני לא מנסה להפסיק ללא הצלחה, אבקש עיצה דחופה מאוד איך לצאת מהדבר הארור הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגמילה
פרופ` פנחס דנון11/08/2009אתה צריך טיפול בגילה
ישנן 3 אפשרויות
1. אשפוז במחלקה פסיכיאטרית לצורך גמילה
2. לפנות למרכזי גמילה לסמים או לאל סם כדי לקבל עזרה
3. טיפול פרטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות
רוברט12/08/2009אני מודה לך דוקטור על ההיענות לבעיתי, נבצר ממני להכנס לגמילה ממוסדת מכיוון שאני סועד את אימי החולה,האם תוכל לעוץ לי כבודו איך אוכל לצאת מהדבר הארור הזה בצורה פרטית, עלי לציין שמעולם לא השתמשתי בסמים, רק בגלל מצבה של אימי ברגע של חולשה כדי להוריד ממני את הלחץ , אני מודה לך מראש רוברט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
פרופ` פנחס דנון13/08/2009רוברט שלום,
באופן פרטי אתה יכול לפנות
1- מרפאת הבטים בנהלו של ד"ר מרצבסקי
2- ד"ר ארטורו לרנר (קליניקה פרטית)
או ל מיינד קליניק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות לאוקסיקונטין
רוברט06/09/2009דוקטור נכבד ,כפי שצינתי עקב היותי היחיד הסועד את אימי אין באפשרותי להעדר מקירבתה ולו רק ליום, האם תוכל ליעץ לי איך אוכל להיגמל מאוקסיקונטין בצורה מדורגת, אני משתמש בכ40 מ"ג מהתרופה ,לצערי אני מסניף אותה לאפי כדי לקבל אפקט מידי ,בתודה מראש ,רוברט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חייב מסגרת לגימילה בגלל הכמות
פרופ` פנחס דנון07/09/2009לכן תזמין עבור אמך עזרה בבית ותגיע ליעוץ וטיפול מסודר
או תמשיך לפגוע בעצמך עם אוקסיקונטין
החלטה היא שלך. . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)