התמכרות לחטיפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לחטיפים
    מאי
    14/08/2009

אני בת 15 ואני מכורה לממתקים! מאוד קשה לי עם זה. אני רוצה להפסיק. ואמרתי לאמא שלי שלא תכניס יותר ממתקים הביתה ושלא תביא לי יותר דמי כיס. אבל אני עובדת (ביביסיטר וניקיון) ואז אני מבזבזת את כככככל הכסף שלי לחטיפים. בחודש אני מבזבזת לפחות 2000 שח על סוכריות! אני כבר מתחילה להשמין! והם גם הורסים לי את הפנים! (פצעונים)
    ולפעמים יש לי התקפים כאלה... כשאין ממתקים בבית.. ונגמר לי הכסף... אז אני ממש נואשת למצוא לפחות שקל... אני ממש מרגישה שעוד מעט אני אקבל סוכרת... מה לעשות? איך להפסיק?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לחטיפים

הוספת תגובה

• מענה לקרן

דפנה הלמן
    14/08/2009

קרן שלום,
    יש צורך להבין את הצורך שלך לאכול כ"כ הרבה חטיפים..באופן שפוגע גם בבריאות הפיזית.
    ייתכן שיש צורך לפצות על משהו.על מנת להעמיק בהבנה מומלץ מאוד לפנות לטיפול נפשי בעניין.
    בהצלחה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדפנה

מאי
    14/08/2009

תודה על העזרה... אבל איך תמיכה נפשית יכולה לעזור לי ?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לקרן

דפנה הלמן
    15/08/2009

קרן שלום,
    יכולה לסייע לך להבין את המניעים שלך לצריכת החטיפים.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו