מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חטא קטן-גדולמישהו04/09/2007
שלום, אני בן 24 ובחודשים האחרונים אני מעשן גראס כל יום. האם זה משהו פיזי? אני לא מרגיש רע פיזית אם אני לא מעשן ערב אחד, אבל אני בהחלט נהנה לעשן כל יום. מצד שני, ברורה לי ההשפעה השלילית של זה עלי. איך שוברים את המעגל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גראס
פרופ` פנחס דנון06/09/2007שלום,
גראוס הינו חומר פעיל שמשפיע על תאי מוח באופן ישיר. גראוס לפי הריכוזו עלול להיות מסוכן אפילו מ"סמים קשים" . פעם חוקרים חשבו שהוא גורם להתכרות נפשית בלבד היום מדברים על התמכרות פיזית מחומר הפעיל...
המלצתי לנסות לזרוק את החומר מהבית ולא להתקרב לפחות שבועים כדי להגמל מבחינה פיזית ואם זה לא מצליח לפנות לגורם מטפל כדי לקבל עזרה מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע לי בתור ה-מומחית
חזה07/09/2007אני מעשנת גראס כבר כמה שנים באופן יומיומי. ההתמכרות הנפשית/פיזית/ מה-שלא-יהיה הולכת ומתחזקת (באופן הגיוני למדיי). השפעות הפיזיות והאנטי- מוטיבציוניות הולכות ומתחזקות בעוד הסטלה הכייפית עצמה הולכת ונחלשת. אתה לא מסתובב כל היום מאושר ובעננים ובסטלה, אלא בצורך קשה בשני דברים- בחשיש/ גראס, וגם בטבק (אם אתה לא מעשן סיגריות אז תביא בחשבון שאתה הולך ומתמכר גם לטבק), כשאני לא יודעת מה יותר קשה וחזק ממה. כשאני במצב בו אני לא יכולה לעשן, אני די מהר מתחילה לעשן סיגריות בשל הצורך בטבק, כשהתוצאה ממש לא מספקת אותי (אני גם לא ממש אוהבת סיגריות) ואני רק חושבת על לחזור הביתה ולעשות שאכטה.
עזוב אותך ולך תמצא לך תחביב אחר. אני כבר בשלב שאני שוקלת ללכת למחקרים בתור שפן- נסיונות ולנסות תרופות חדשות וגירויים מגנטיים במוח. אני חיה חיים רגילים אבל מרגישה חרא. שמע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומשהו יותר פרקטי-
חזה07/09/2007העצה של הד"ר טובה. ההפסקה שוברת את ההתמכרות שמתחילה. מה שאני בעצם אומרת, זה שאם אתה מתחיל לעשן כל יום, אז אתה מתחיל להתמכר גם אם לא נראה לך ככה, ואם לא עדיין אז בקרוב מאד, ותכף כבר לא תוכל בלי זה. זה הזמן לקחת כמה צעדים אחורה. יש הבדל בין לשתות לפעמים לבין להיות שתיין, ואתה מתחיל להיות שתיין אבל בעישונים שזה גם לא חוקי בנוסף לכל הצרות האחרות. והסטלה שלך כבר לא תהיה כייפית בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)