בעיה- אח מכור להימורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה- אח מכור להימורים
    דורית
    13/10/2009

שלום,
    אח שלי בן 30 ואב ל 2 מכור להימורים (נודע לי מגורם שלישי), אחי כבר סיבך את הוריי בעבר וגם עכשיו הוריי לקחו משכנתא שניה כדי להחזיר חובות שלו.
    לא התעמתתי איתו עדיין מהסיבה שאני מבינה שהוא לא שקול- לא מבדיל בין טוב לרע ואין עם מי לדבר, מדובר בבן אדם שכל שנה מסבך את המשפחה בתסבוכת אחרת, כבר היה מכור לחשיש ונגמל אחרי שאושפז בבי"ח לחולי נפש לאחר התקפים פסיכוטיים. חשבנו שבעיית ההימורים מאחוריו אבל מתברר שלא ואני מפחדת שיסבך את כל המשפחה. אבא שלי אדם תמים שמנסה כל הזמן להתמודד איתו לבד ואחי כל פעם מצליח לעבוד עליו מחדש.
    אני חייבת ייעוץ, הכוונה, גורם חיצוני שיתערב כי אני לא סומכת על אב יותר,
    בבקשה תעזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה- אח מכור להימורים

הוספת תגובה

• מענה לרות

דפנה הלמן
    13/10/2009

רות ערב טוב,
    בקשתך לא מספיק מוגדרת.התחושה שאת לא סומכת עליו מספיק,הינה לגטימית.הוא פגע בכם מספיק פעמים. ממה שעולה מפנייתך, אחיך חייב גמילה אך אין חוק במדינת ישראל שכופה גמילה על אדם .לפיכך ללא מוטיבציה מצידו לצאת מהמצב ,הבעייה לא תיפתר.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו