מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכורה לאנשיםנעמה15/10/2009
מאחר וראיתי את ההודעות שנכתבו ,אני לא יודעת אם הנושא שלי מתאים לפורום הנ"ל , מקווה שתוכלו לעזור לי.
ה"התמכרות" שלי היא לאנשים. ברגע שאני נקשרת למשהו/י ובעיקר למין הגברי אני לא יכולה להרפות.
אני בת 35 נשואה 10 שנים עם 3 ילדים. כאשר אני ובעלי רבים גם אם הוא מאוד פגע בי והיה הכי לא בסדר. אני ישר מנסה להתפייס כי אני מפחדת מריבים ותמיד יש לי בראש פחד מפרידה.
לפני כחצי שנה היה לנו משבר מאוד רצינישבו עברתי שינוי עם עצמי ולא הייתי המפייסת ותפסתי מרחק מה שעזר לי בכך זה גבר שאני מכירה מהעבודה הקודמת שלי מזה 6 שנים שלפני שנה התוודה לאהבתו לי. (לציין שהוא נשוי) לפני שנה שללתי לחלוטין והמשכנו בקשר אפלטוני אך כשהתחיל המשבר עם בעלי נענתי בחיוב לחיזוריו וניפגשתי איתו מספר פעמים. כיום יחסי עם בעלי חזרו לתיקנם , אך אינני מצליחה להתנתק מאותו גבר. אני כל הזמן מתגעגעת אליו. אני יודעת שאני צריכה להתנתק ממנו אך אינני מצליחה. אני מרגישה שאני צריכה להיגמל ממנו (לכן פניתי לפורום זה) ברור לי שאני לא יכולה להמשיך את הקשר איתו וריגשית אני לא מצליחה. זקוקה לעזרה זה משפיעה עלי נפשית בצורה לא טובה - לחץ עצבים, אני מרגישה כמו נערה מתבגרת שחובה אהבה נכזבת זה פשוט אבסורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לנעמה
דפנה הלמן15/10/2009
נעמה שלום,
איני מתרשמת שהקושי להפרד מגבר נובע מהתמכרות.נראה לי כי קיימות בעיות בזוגיות שלך עם בעלך והדרך לפצות על מערכת היחסים הזו היא באמצעות הרומן שהתפתח מחוץ לנישואין.בנוסף,ייתכן ויש לך קשיי פרידה. יש צורך לעבד את התכנים הללו,על מנת לקבל החלטה לגבי המשך הנישואין שלך.פסיכותרפיה היא הדרך לברר סוגיות אלו.
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי פרידה
נעמה16/10/2009קשיי פרידה היא ההגדרה הנכונה לגביי.
איך מתמודדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לנעמה
דפנה הלמן17/10/2009נעמה שלום,
מנסים להבין באמצעות טיפול את משמעות קשיי הפרידה.
ניתן לטפל גם במסגרת טיפול דינמי קצר מועד.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)