אמא אלכוהוליסטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא אלכוהוליסטית
    אנונימית
    22/10/2009

שלום יש לי בעיה קשה. אמא שלי מנהלת בר שהיא נמצאת בו כל יום.
    בשלוש שנים האחרונות היא שותה חצי בקבוק וויסקי כל ערב וגם איזה משקה קל (גין טוניק) בצהריים. היא לא מוכנה להודות בבעיה היא לא מוכנה שידברו איתה על זה. כמובן שהיא "מתפקדת" אבל לא באמת..... היא עובדת וקמה כל יום לעבודה אבל אני כבר לא בטוחה איך היא מגיעה הביתה בלילה. מה עושים?!?!?! היא לא תיהיה מוכנה לשמוע על טיפול או קבוצה או כלום.... יש דרכי "התערבות"? עזרה דחוף!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא אלכוהוליסטית

הוספת תגובה

• מענה לאנונימית

דפנה הלמן
    22/10/2009

שלום לך,
    במדינת ישראל אין חוק שכופה גמילה מאלוהול ,לפיכך ללא מוטיבציה מצידה וללא הכרה בבעיה לא ניתן יהיה לסייע לה.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה צריך לעשות

שפרה
    16/12/2009

איך גורמים למישהו עם התמכרות לאלכוהול להכיר בבעיה שלו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה צריך לעשות

שפרה
    16/12/2009

איך גורמים למישהו עם התמכרות לאלכוהול להכיר בבעיה שלו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו