מכורה לתרופה נרקוטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה לתרופה נרקוטית
    עדן
    17/09/2007

שלום, אני אישה בת 54 לפני 12 שנים עברתי תאונת דרכים ועקב כך אני קטועת רגל וסובלת מכאבי פנטום ... מאז הקטיעה אני משתמשת בתרופה נרקוטית בשם אוקסיקונטין 140 מ"ג ליום .
    אני מאוד רוצה להיגמל מהתרופה ואיני יכולה.. האם זה אפשרי..? אני כבר לא יודעת אם יש לי כאבי פנטום או שהכאב שאני מרגישה כאשר אני שוכחת לקחת תרופה בזמן זה כאב של ההתמכרות.
    אני מרגישה כאילו ואני מתחשמלת .. כאב עצום, והתכוצויות כואבות בגדם.. מה עלי לעשות על מנת
    להפסיק תרופה זאת שמזיקה לבריאות שלי ... ניסיתי את כל הטיפולים האפשריים נגד כאבי הפנטום
    כולל השתלת אלקטרודות חשמליות . הגעתי למסקנה שבעצם הכאב שייך להתמכרות של האוקסיקונטין .. אני כמעט בטוחה בכך. אולי יש תחליף לתרופה לא ממשפ' המורפיום???
    אודה מכל הלב לתגובה לפנייתי
    תודה מראש עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכורה לתרופה נרקוטית

הוספת תגובה

• אוקסיקונטין

פרופ` פנחס דנון
    18/09/2007

בוקר טוב,

את צודקת על התמכרות לאוקסיקונטין
    אני ממליץ לפנות למרפאה או מרכז גמילה שיעזרו לך להגמל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטאדון - זאת התשובה.

ק. ואדים
    25/10/2007

שלום לך יקירה, אני מכור להרואין זמן רב... עכשיו אני על מטאדון - זה ממש עוזר, לאחר שתסמיני הגמילה של האוקסיקונטין יירדו למינימום אפשר יהיה לעשות "סולם מנות" ותהיי נקייה מסמים.
    שאלה: האם את מכורה בגלל תחושת ה "היי" של האוקסי או רק בגלל הכאבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטדון

פרופ` פנחס דנון
    04/11/2007

שלום,

מטדון אינה תשובה אך אחד מאשפרויות טיפוליות
    מומלץ לפנות לרופא\ה פסיכאטר\ית כדי לקבל יעוץ ועזרה
    בהצלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו