מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכורה לתרופה נרקוטיתעדן17/09/2007
שלום, אני אישה בת 54 לפני 12 שנים עברתי תאונת דרכים ועקב כך אני קטועת רגל וסובלת מכאבי פנטום ... מאז הקטיעה אני משתמשת בתרופה נרקוטית בשם אוקסיקונטין 140 מ"ג ליום .
אני מאוד רוצה להיגמל מהתרופה ואיני יכולה.. האם זה אפשרי..? אני כבר לא יודעת אם יש לי כאבי פנטום או שהכאב שאני מרגישה כאשר אני שוכחת לקחת תרופה בזמן זה כאב של ההתמכרות.
אני מרגישה כאילו ואני מתחשמלת .. כאב עצום, והתכוצויות כואבות בגדם.. מה עלי לעשות על מנת
להפסיק תרופה זאת שמזיקה לבריאות שלי ... ניסיתי את כל הטיפולים האפשריים נגד כאבי הפנטום
כולל השתלת אלקטרודות חשמליות . הגעתי למסקנה שבעצם הכאב שייך להתמכרות של האוקסיקונטין .. אני כמעט בטוחה בכך. אולי יש תחליף לתרופה לא ממשפ' המורפיום???
אודה מכל הלב לתגובה לפנייתי
תודה מראש עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקסיקונטין
פרופ` פנחס דנון18/09/2007בוקר טוב,
את צודקת על התמכרות לאוקסיקונטין
אני ממליץ לפנות למרפאה או מרכז גמילה שיעזרו לך להגמל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטאדון - זאת התשובה.
ק. ואדים25/10/2007שלום לך יקירה, אני מכור להרואין זמן רב... עכשיו אני על מטאדון - זה ממש עוזר, לאחר שתסמיני הגמילה של האוקסיקונטין יירדו למינימום אפשר יהיה לעשות "סולם מנות" ותהיי נקייה מסמים.
שאלה: האם את מכורה בגלל תחושת ה "היי" של האוקסי או רק בגלל הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטדון
פרופ` פנחס דנון04/11/2007שלום,
מטדון אינה תשובה אך אחד מאשפרויות טיפוליות
מומלץ לפנות לרופא\ה פסיכאטר\ית כדי לקבל יעוץ ועזרה
בהצלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)