הי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי
    יעל
    28/10/2009

אני בת 33 רווקה מעולם לא הייתי במערכת יחסים זוגית מעבר לחודש-חודש וחצי. עזבתי את מקום העבודה שלי מזה 8 שנים עזבתי את תל אביב בה גרתי 8 שנים וחזרתי לעיר ילדותי על מנת לתפוס אחראיות על החיים שלי ולהקים עסק עצמאי.
    בהתחלה החופש סינוור אותי ולקחתי את הזמן אחר כך נפתחה לי תיבת פנדורה של גיל הנעורים שתפסה אותי עם המכנסיים למטה. אחר כך כשניגשתי לשיווק עמדתי מול קשיי החשפות (לעמוד מול העולם ולהכריז אני ככה וככה) מול קשיי הסברה מה אני עושה (וכמה אני טובה ומקצועית) קשיי שכנוע (לא רוצים לא צריך- לא מכריחה) , אז לקחתי את הזמן.
    ואני בתוך מערבולת רגשית, אני בתוך מלחמה פנימית שדורשת חופש הרפיה ועצלנות טוטאלית לאחריות בגרות וכבוד עצמי שלי לעצמי.

אני כבר 13 שנים מעשנת חשיש/גראס ויודעת שחלק גדול מהשאננות/עצלנות/חוסר אנרגיה/ניתוק חברתי נובע מזה. אני מעדיפה להתעלם מ'הצרות' שלי ולעשן משהו ומחר יהיה בסדר. אני מעדיפה לעשן משהו ולשקוע ברביצה של שעות מול הטלבזיה מלצאת עם מישהו מללכת לחברות.

אני בודדה חברתית ולא מסוגלת למצוא פה חברים כי כולם נראים לי כבדים כאלו רציניים לא מעשנים. ואז הם יסתכלו עלי מלמעלה או שפשוט הם לא חייבים לדעת והתחביב הכיפי שלי נשאר רק של עצמי. אבל אז יש בידוד מהם כי זה משהו שאני יכולה לעשות רק עם עצמי בשו שו ואני לא מצליחה להפסיק אז אני ימים על גבי ימים לבד.

לא יודעת מה לעשות. לא יודעת איך לפרוץ את המחסום הזה, אני יודעת בתכלס שפשוט צריך להתחיל ודברים יתחילו לזוז אבל אני לא מוצאת בעצמי את הכוחות. אני מתעוררת לפנות בוקר עם זיעה קרה של החיים האמיתים של אנשים שחיים פה במשפחות עם ילדים וקריירות ומרגישה עלובה לא מסוגלת תקועה מאחור.

צריכה עזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי

הוספת תגובה

• עזרה פסיכולוגית פסיכיאטרית

פרופ` פנחס דנון
    28/10/2009

שלום לך,

שימוש ממושך בTHC עלול לגרום להתמכרות נפשית ופיזית בייחד
    לכן כדי לפנות לפסיכיאטר ולתכנן גמילה עם תרופות עזר במקביל לטיפול פסיכולוגי

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

צוקי
    28/10/2009

עד כדי כך, חשבתי ששלושה ארבעה ימים של ניקוי יחד עם פעילות גופנית ותזונה בריאה יעשו את העבודה והבעיה היא באמת התלות הרגשית נפשית ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בשימוש ממושך

פרופ` פנחס דנון
    28/10/2009

תסתכל על מדור שאלות נפוצות של הפורום

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לצוקי

דפנה הלמן
    28/10/2009

צוקי שלום,
    אני רוצה להוסיף לדבריו של פרופ' דנון כי התאורים הקשים שאת מתארת במכתבך,משקפים את חווית הבדידות שלך והניסיון להתמודד בצורה לא יעילה שעניינה שימוש בסמים.אין ספק שאת זקוקה לפסיכותרפיה דינמית שתסייע לך להתמודד בצורה מספקת יותר עם סיטואציות מעוררות לחץ כמו:קונפליקט של קריירה או זוגיות ומשפחה.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את רק צריכה משהו שיתן לך הרגשה שאת

תםי
    29/10/2009

את רק צריכה משהו שיתן לך הרגשה שאת כן יכולה!!!!
    בתכלס את לא מקבלת כלום מהסוטול (אלי מעט פילוסופיה חשיבתית)
    והפחד להפסיק הוא הפחד מלהרגיש שאני מפסידה משהו שעוזר לי ,
    אבל זה לא באמת עוזר!!

את צריכה לשים את עצמך במבחן 48 שעות ולא לעשן!!!
    לא מאנה מה יקרה את לא תעשני (תמיד תוכלי לחזור לעשן)
    אבל רק ל 48 שעות אני לא אעשן בכדי שאוכל לחוות את הזמן הזה ללא העישון!!!!
    נכון שזה יהיה קשה , אבל אם תעשי זאת בלב שלם זה לא יהיה קשה בכלל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשום פנים ואופן לא

סופר נני
    05/12/2009

הפסקה צריכה להיות הדרגתית ולא מידית הפסקה מידית תביא אותך לקריז
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאילו את חייה את חיי...

as
    09/11/2009

רק שאני סוחבת חבילה של החיים הכוללת משפחה..
    אשמח לדעת מה עשית ואיך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ממש מרוגש מדבריך

עמי
    15/11/2009

אני במצב מאוד דומה אני והחשיש ואשמח אם נוכל לדבר להנעים את זמננו ולהתקדם קדימה ביחד

שלך
    עמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו