מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות על גמילהתםי28/10/2009
שלום רציתי לשאול בבקשה,
יש את כדורי הסובוטקס למכורים לסמים, כדורים שחוסמים את הרצפטורים במוח ולא מאפשרים לחומר הפעיל בחומר להיכנס למקום של הסוטול.
אני יודעת שיש גם כדורים כאלו לאלכוהול ורציתי לשאול אם מישהו יודע איך קוראים להם?
--------------------------------
שלום,
אני בן 36, והייתי מכור פעיל לסמי רחוב. כבר מעל ל3.5 שנים שאני נימצא בתכנית גמילה בה אני נוטל כדורי סובוטקס.במשך כל 3.5 השנים שאני נוטל סובוטקס לא הישתמשתי בסמים, וכל בדיקות השתן שלי נקיות! המינון שאני מקבל הוא 16מ'ג שזה 2 כדורים ליום. ממש בימים אלו אני מנסה להגמל!
הצלחתי להחזיק 24 שעות ללא הכדורים וללא סיגריות אבל ביום השני נטלתי רק חצי כדור מאחר וניכנסתי לחרדות והיה לי מעט קשה.
חיפשתי מעט מידע על תופעוות הלוואי של הגמילה מהסובוטקס אבל כל הזמן אני מוצא תשובות מנוגדות. חלק אומרים שהגמילה היא ממש לא רצינית וחלק אומרים שזה יותר גרוע ממתדון! אני מתוסכל מאד ולא יודע מה לעשות. נתתי לעצמי 14 בכדי להגמל ומאד הייתי רוצה לעמוד בציפיות שלי. אני יודע שאני אמור להוריד במינון בהוראת הרופא אבל הייתי מעדיף לעשות זאת במכה אחת וללא התערבות מבחוץ.
ארצה שוב להזכיר שאני מעטניין לדעת מה הן תופעות הלוואי של הגמילה? וכמה זמן נמשכת הגמילה?
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובוטקס
פרופ` פנחס דנון28/10/2009סובוטקס הינו תחליף לHEROIN יותר קל ויותר בטוח ממטדון
אך עדיין ישנה אפשרות גם להתכמר בסובוטקס
בארץ רק מרכזי גמילה מורשים (רישיון לגמילה) יכולים לתת סובוטקס
אנו לא מטפלים בנושא HEROIN וגם לא נותנים סובוטקס למטופלים שלנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא ענית על תסמיני הגמילה!!
תםי28/10/2009אני מודע לכך שמקבלים סוסוטקס במרכזי גמילה שכן משם אני מקבל את המינון שלי שהוא 16מג.
מה ששאלתי זה כמה זמן נמשכת הגמילה בפיזית מהכדור?
ואנא רק אם אתה יודע בוודאות, קצתי כבר בתשובות של זה כלום ובתשובות של זה יותר גרוע ממתאדון!
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה
פרופ` פנחס דנון28/10/2009גמילה פיזית עלולה להגיע למספר שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)