מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבעלי יש נטייה להתמכרויות והרס עצמיא.צ07/11/2009
אנו נשואים קרוב ל - 3 שנים ויש לנו 2 תינוקות בבית.
בעלי חובב גדול מאוד של שתיה וסמים (מכל הבא ליד) ולאחרונה הוא פיתח תחביב חדש של הימורים קלים. הוא אינו מסוגל לעמוד כנגד יצריו ובעקבות זאת,הוא הפך אלים(פיזית) כלפיי וכלפיי החברה הסובבת (אלימות מילולית,צעקות,וולגריות).
אני רואה אותו מתחבט עם עצמו ולאחר ההתפרצות האחרונה,הוא הגיע גם לנטיות אובדניות.
בעלי אבוד ונמצא בסחרחרה שהוא לא יודע איך לצאת ממנה ולוקח איתו אותי ואת הילדים.
הצלחתי לשכנע אותו להכניס את עצמו לגמילה; אך אני לא מוצאת את המסגרת הנכונה לו.
קראתי מאמר שמספר על שיטותי גמילה שמלמדות להתמודד עם אלכוהול (לדוגמא) במינון נכון (להבדיל מאלו שמונעות מגע וקשר). אנא עיזרו לי והכווינו אותי למסגרת טיפולית \ מרכז גמילה סגור ואנונימי.
בתודה מראש -
א.צ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לא.צ
דפנה הלמן08/11/2009שלום לך,
מסגרת טיפולית שהינה בתנאי אישפוז נמצאת במרכז לבריאות הנפש בבאר שבע.
ניתן לפנות גם לעמותת אפש"ר.
למידע נוסף ניתן לפנות למפקחי התמכריות בלשכות הבריאות.
בתל אביב המפקחת היא ד"ד לודמילה חלד 03-5634846
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)