מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אח מכור בהכחשה- עזרה!!!נטלי29/11/2009
שלום רב לכם , אני זקוקה לעזרתכם והכוונתכם הדחופה. תפסו את אחי בן 21 עם מריחואנה ביד והוא ממתין למשפט. בינתיים אבי ההמום פנה מייד לעו"ד שניסתה לסגור את התיק וביקשה מאחי בדיקת שתן אך הוא אמר לה שהוא ממשיך לעשן וכעת צריך להמתין תקופה עד שיהיה נקי. העניין הוא שאני חשה כי אני היחידה שמנסה לעזור לו , ההורים שלי פוחדים , לא מדברים על זה ואבוי לי אם אני מעלה את זה הם מתחילים להתחרפן ולהאשים אותי שבגללי הוא לא יצליח להיגמל וזה הרי שטויות הם בהכחשה טוטלית וגם אחותי מתנהגת כך . הם לא מדברים על המצב באופן גלוי , על זה שהוא מכור ולדעתי זה נובע מהפחד שלהם שמא יתאבד. פניתי לעמותת אל סם באזור מגוריי באר שבע אך אחי מסרב לשמוע על כך. מבחינתו הוא רוצה לברוח לחו'ל או לנסות לשקר בבדיקת שתן מה שמעניין אותו זה לחזור לעשן קבוע. הוא טוען שזה עוזר לו לחיות , לתפקד , לעבוד (פוטר מעבודתו) , הפסיק טיפול תרופתי (נגד OCD ) הפסיק טיפול אצל פסיכולוגית , הכל הוא הפסיק לטענתו "בזכות" העישון. אני אובדת עצות לא יודעת איך להסביר להוריי ולאחיותיי שהוא מכור ושיש לו בעייה והוא זקוק לתמיכה לא בצורה שהם נותנים(לציין שיש לי משפחה מאוד תומכת אוהבת) אני לא יודעת איך להתעמת עם אחי ולהסביר לו שהוא מכור ושהוא צריך להכיר בזה ולהתמודד(כעת הוא בגמילה כבר 4 ימים לדבריו, עצבני , חסר סבלנות כמו מטורף , צועק , וכו'
אנא עיזרו לי
אולי אני טועה
המון תודה לכם
בכבוד רב
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טיפול טיפול . . .
פרופ` פנחס דנון01/12/2009אני מבין את המצוקת המשפחה לכן צריך "לנצל" את נוכחות עו"ד כדי להכניס אותו לטיפול פסיכולוגי-פסיכיאטרי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן להתמכר פזיולוגית לחשיש
רספוטין06/12/2009ישנם שתי בעיות.
האחת ,המשפחה שלך והתייחסותה לנושא(חשיש אינו סם ממכר ולרוב אינו מסוכן).
השניה,אחיך צריך להבין שהוא נקלע לצרה,הסתבכות עם החוק אינה דבר של מה בכך,אומנם העברה קלה באם לא נתפסה אצלו כמות מסחרית אבל אם הוא יעמוד לפני שופט הוא יקבל את עונשו.
תנסי לשכנע אותו שיוותר על החשיש עד שיעבור זעם,שיגמור עם המשפט ואז יחליט מה ברצונו לעשות.
בהזדמנות זו הוא יוכיח לכם שהחשיש אינו ממכר.
אחיך עצבני מסיבותיו הוא והחשיש רק מרגיע, לכן,יש ראשית לפתור את בעיית העצבנות שלו.
אחיך פשוט מאוהב בחשיש כמו רוב המעשנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)