מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא שלי אלכוהוליסטקטיה11/12/2009
פרופ' פנחס דנון שלום
אבא שלי התחיל לשתות לפניי 3 שנים כשאני עזבתי את הבית הוא חושב שעזבתי את הבית כי הוא גירש אותי וזה לא כך מאז הוא כל יום שותה הוא היה בגמילה 3 פעמים כרגע הוא גר עם סבתא שלי (אמא שלו) לפעמים יש לו הזיות וכל הזמן הוא מבטיח לי שהוא יפסיק לשתות אמא שלי ניסתה להתאבד בגללו אחי עבר לפנימיה כדי לא לראות אותו שיכור וכל הטיפול בו נפל עליי ועל סבתא שלי לסבתא שלי נמאס כבר והיא רוצה שהוא יעזוב את הבית שלה ואני לא יכולה לקחת אותו לחיות אצלי כי יש לי ילד קטן ולזרוק אותו לנפשו אני לא יכולה כואב לי עליו מה אפשר לעשות איתו? אני בעצמי כבר חשבתי על התאבדות רק כדי לא לראות את כל מה שקורה סביבי אני אשמח לקבל ממך עצה מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לו הוא רוצה להיגמל מהאלכוהול בפעם האחרונה שהוא היה בגמילה הוא ביקש עזרה הוא מודע לזה שהוא מכור אבל איכשהו תמיד כשהוא יוצא מהגמילה במקום ללכת לקבוצות תמיכה הוא הולך ושותה ואין לי מושג מאיפה הוא משיג את הכסף אני מפחדת שהוא שיקרה לו משהו ואני לא רוצה לקבור אותו כשהוא כל כך צעיר בן 45 אני אשמח מאוד אם תעזור לי אפילו עצה טובה תעזור
תודה רבה קטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טיפול טיפול
פרופ` פנחס דנון16/12/2009ישנם טיפולים תרופתיים שלא קיימים בארץ אבל עוזרים לגמילה מאלכוהול
בנוסף טיפולים אלו מונעים ממנו לשתות לאורך זמן
המלצה היא לפנות לפסיכיאטר מומחה בנושא באיזור צפון ד"ר לרנר
איזור המרכז ד"ר מרצבסקי או אילו למיינד קליניק
בדרון ד"ר קפצן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)