אבא שלי אלכוהוליסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא שלי אלכוהוליסט
    קטיה
    11/12/2009

פרופ' פנחס דנון שלום
    אבא שלי התחיל לשתות לפניי 3 שנים כשאני עזבתי את הבית הוא חושב שעזבתי את הבית כי הוא גירש אותי וזה לא כך מאז הוא כל יום שותה הוא היה בגמילה 3 פעמים כרגע הוא גר עם סבתא שלי (אמא שלו) לפעמים יש לו הזיות וכל הזמן הוא מבטיח לי שהוא יפסיק לשתות אמא שלי ניסתה להתאבד בגללו אחי עבר לפנימיה כדי לא לראות אותו שיכור וכל הטיפול בו נפל עליי ועל סבתא שלי לסבתא שלי נמאס כבר והיא רוצה שהוא יעזוב את הבית שלה ואני לא יכולה לקחת אותו לחיות אצלי כי יש לי ילד קטן ולזרוק אותו לנפשו אני לא יכולה כואב לי עליו מה אפשר לעשות איתו? אני בעצמי כבר חשבתי על התאבדות רק כדי לא לראות את כל מה שקורה סביבי אני אשמח לקבל ממך עצה מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לו הוא רוצה להיגמל מהאלכוהול בפעם האחרונה שהוא היה בגמילה הוא ביקש עזרה הוא מודע לזה שהוא מכור אבל איכשהו תמיד כשהוא יוצא מהגמילה במקום ללכת לקבוצות תמיכה הוא הולך ושותה ואין לי מושג מאיפה הוא משיג את הכסף אני מפחדת שהוא שיקרה לו משהו ואני לא רוצה לקבור אותו כשהוא כל כך צעיר בן 45 אני אשמח מאוד אם תעזור לי אפילו עצה טובה תעזור
    תודה רבה קטיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא שלי אלכוהוליסט

הוספת תגובה

• טיפול טיפול טיפול

פרופ` פנחס דנון
    16/12/2009

ישנם טיפולים תרופתיים שלא קיימים בארץ אבל עוזרים לגמילה מאלכוהול
    בנוסף טיפולים אלו מונעים ממנו לשתות לאורך זמן
    המלצה היא לפנות לפסיכיאטר מומחה בנושא באיזור צפון ד"ר לרנר
    איזור המרכז ד"ר מרצבסקי או אילו למיינד קליניק
    בדרון ד"ר קפצן

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו