אחותי בדרך לאבדון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחותי בדרך לאבדון
    כואבת
    19/01/2010

אני זועקת לעזרה כבר חודשים והמצב רק הולך ומתדרדר
    אחותי "ילדה" מדהימה, יפהפיה, שובה בקסמה, התדרדרה עמוק לתוך תהום האלכוהול
    לפני כשנה וחצי היתה בקהילה בצפון כ- 8 חודשים אך שבוע לפני הסיום מעדה (8 חודשים היתה נקיה) ומאז היא בתוך כדור שלג שלא ניתן לעצור אותו
    ניסינו אין ספור אשפוזיות, פרטיות וממשלתיות אך היא לא החזיקה מעמד יותר מיומיים, על אף הקשיים החזקנו אותה בבית - יש לי אמא חולה שלא מסוגלת לטפל בה ואני לא גרה איתם אני נשואה עם ילדים ואבינו נפטר
    לפני יומיים היא הסכימה ללכת שוב לאישפוזית אך יצאה משם אחרי שעה ומשם הודענו לה שאנחנו מצטערים והיא לא תוכל לחזור יותר הביתה עד שהיא לא תסכים לקבל עזרה
    היא מסתובבת ברחובות מתקשרים אלינו מבתי חולים ומשטרות (זה קרה גם כשהיא היתה גרה בבית - לפחות 3 פעמים בשבוע) אתמול בפעם הראשונה שהתקשרו אליי מבית החולים ולא הסכמתי להגיע, התחננתי בפניהם שיעזרו לנו למשפחה למצוא פיתרון אך שיחררו אותה הבוקר
    היא היתה באיבחון פסיכיאטרי והוגדרה כסובלת מ"הפרעת אישיות גבולית ורגישות יתר" אך לא מסכימה לקבל טיפול ולא משתפת פעולה. פניתי מספר פעמים לפסיכיאטר המחוזי אך ללא הועיל הם לא מסכימים לאשפז בכפיה מכיוון שאינה מוגדרה כפסיכוטית.
    כשהיא שותה היא רצה ברחובות בכבישים על מנת להידרס בכוונה תחילה כדי למות ואז עוצרת אותה משטרה וכשהיתה בבית ושתתה הרבה היתה מנסה לחתוך לעצמה את הורידים או מאיימת שתקפוץ מקומה 4 אז גם זה לא נראה להם כמצב לאישפוז כפוי. אנחנו (המשפחה) ממש נמצאת בחרדה כל דקה ורגע שחולף
    אשמח אם תייעצו
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחותי בדרך לאבדון

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שהיא בת 26

כואבת
    19/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לכואבת

דפנה הלמן
    20/01/2010

שלום רב,
    ללא שיתוף פעולה מצידה לא ניתן לסייע לה להגמל מאלכוהול.
    ליבי אתכם לגבי הסיכונים בגין התנהגותה.
    כל מה שאתם יכולים זה לנסות לשכנע אותה לקבל טיפול רפואי .
    בהצלחה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו