מיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש
    מיואש
    23/01/2010

שלום לכם
    אני כבר 7 שנים לוקח תרופות אנטי דיכאוניות(כעט אלטרול 125 מ"ג) וזיפרקס 10 מ"ג.
    מצבי לא משתפר ואני רק מחליף כדורים כל תקופה ולא מתאזן....במצב דיכואני רוב הזמן...חרד רוב היום ..חרד ממש...אני מיואש מהמצב וזה גורם לי לפנות לאלכוהול וסמים כי רק הם מפחיתים את ההרגשות הרעות ואני מצליח לבטא את עצמי ומרגיש חד מרגיש ממש טוב בקיצור...
    השאלה שלי למה הכדורים לא מחדדים אותי אלא להיפך ולמה אני כרגע תחת השפעת חגיגת ואני מרגיש חד ועם בטחון ושנון ושמח...למה אני לא מגיע למצב כזה כאשר אני פיקח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש

הוספת תגובה

• מענה למיואש

דפנה הלמן
    23/01/2010

שלום לך,
    אני ממליצה על טיפול משולב קרי: בנוסף לטיפול התרופתי פסיכותרפיה דינמית.
    יש להבין את משמעות הסימפטומים של החרדות והדכאון .אתה עושה לעצמך איזה סוג של תרפיה עצמית דרך החגיגת או האלכוהול.אך,התרפיה הזו גם מזיקה לגוף ואף אינה אפקטיבית.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחפש תרופה

רספוטין
    26/01/2010

בעלת הרכב כימיקלי כמו החגיגת ואז כולם יהיו רגועים.
    אישית,אני ממליץ על טיפול או מעבר לקנאביס.
    רספוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו