מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשמיואש23/01/2010
שלום לכם
אני כבר 7 שנים לוקח תרופות אנטי דיכאוניות(כעט אלטרול 125 מ"ג) וזיפרקס 10 מ"ג.
מצבי לא משתפר ואני רק מחליף כדורים כל תקופה ולא מתאזן....במצב דיכואני רוב הזמן...חרד רוב היום ..חרד ממש...אני מיואש מהמצב וזה גורם לי לפנות לאלכוהול וסמים כי רק הם מפחיתים את ההרגשות הרעות ואני מצליח לבטא את עצמי ומרגיש חד מרגיש ממש טוב בקיצור...
השאלה שלי למה הכדורים לא מחדדים אותי אלא להיפך ולמה אני כרגע תחת השפעת חגיגת ואני מרגיש חד ועם בטחון ושנון ושמח...למה אני לא מגיע למצב כזה כאשר אני פיקח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה למיואש
דפנה הלמן23/01/2010שלום לך,
אני ממליצה על טיפול משולב קרי: בנוסף לטיפול התרופתי פסיכותרפיה דינמית.
יש להבין את משמעות הסימפטומים של החרדות והדכאון .אתה עושה לעצמך איזה סוג של תרפיה עצמית דרך החגיגת או האלכוהול.אך,התרפיה הזו גם מזיקה לגוף ואף אינה אפקטיבית.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחפש תרופה
רספוטין26/01/2010בעלת הרכב כימיקלי כמו החגיגת ואז כולם יהיו רגועים.
אישית,אני ממליץ על טיפול או מעבר לקנאביס.
רספוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)