תופעה משונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה משונה
    יוגב
    06/02/2010

אני בחור צעיר נורמטיבי לחלוטין, משכיל, עם חיי חברה וקשר זוגי טוב.

להערכתי ניסיתי לחוות כמה שיותר, אם זה סמים (חשיש, חגיגת, קוק 3 פעמים) אלכוהול , סיגריות
    פורנו, משחקי מחשב, הימורים (ווינר, פוקר בורסה)...

תמיד היה בי צורך לבדוק אם משהו עלול להפיל אותי לכדי התמכרות, שזאת אולי עלולה להיות התמכרות בפני עצמה...
    דבר לא השפיע עליי, עם ההימורים סיימתי ברווחים נאים (עשרות אלפי ש"ח) ובת זוגתי המחוננת אף מעודדת אותי להמשיך עם הפוקר ולפתח קריירה בתחום במקום המגזר הממשלתי, אבל אין לי עניין בכך. הסקס באינטרנט ממש לא מהווה תחליף לחברה (למרות שמשם למדתי המון ביצועים), והקוק, אוי הקוק..., גם הוא לא ניתק אותי מהרגליים.

בכל מקרה במהלך טיול משותף באירופה לפני כשנתיים שתיתי יתר על המידה משקאות מקומיים והעברתי את הלילה על מיטת המלון בהרגשה נוראית של בחילה וסחרחורת לא נפסקת. מאז המקרה אני לא מצליח להתקרב לאלכוהול, ואפילו לגימה מיין קידוש לא נסבלת עבורי.

רציתי לדעת אם יש סיבה, וכיצד אני מחזיר את ההנאה מאלכוהול? ביציאות עם החברים כבר הבינו שלא יראו אותי עם בירה.

דבר שני, היכולת להפסיק\לא להתמכר היא פסיכולוגית (ברגע שאני מחליט זה נגמר) גנטית או חינוכית? אשמח למידע בעניין תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה משונה

הוספת תגובה

• מענה ליוגב

דפנה הלמן
    06/02/2010

יוגב שלום,
    ראשית,אני מתרשמת שאתה גם סקרן וגם מחפש ריגושים מסוכנים.
    אני מתרשמת שההמנעות שלך משתיית אלכוהול היא בעלת שיפוט,כיוון שיש לך פוטנציאל סיכוני.
    על מנת להעמיק במניעים שלך או בצורך לריגושים אלו יש צורך להעמיק במסגרת טיפול נפשי.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו