הימורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הימורים
    יעלי
    08/03/2010

שלום רב
    אני פונה בגלל בעיה של התמכרות למכונות מזל של בעלי. הוא בעיקר מכור כרגע למכונות המזל של מפעל הפיס אבל לא בוחל בכל משחק בסגנון אפילו אם במסגרת לא חוקית.
    מדובר במשהו שהוא עדיין לא במימדים גדולים - לא מדובר במשהו יומיומי והוא גם הפסיק ללכת למיטב ידיעתי מתוך החלטה של שנינו - הפקיד את כרטיס האשראי בידי ומתנהל בסכום מוקצב של מזומן שהוסכם עליו על מנת שלא תהיה לו ההזדמנות והפיתוי. עדיין, היינו בנופש באילת והוא נמשך לזה וישב שם שעות כאשר כילה את זמנו וכספנו על כך - כך שאני מבינה שלבד יהיה לו מאד קשה לצאת מזה. הוא מדווח על תחושת חוסר שליטה ועל תחושת גועל לאחר סיום המשחקים.
    אני כרגע בהריון והדבר גורם לי מתח רב ומיותר. בעלי בבסיסו הוא אדם שקול, רציני, מחושב וחכם כך שאני לא מבינה את מה שקורה לו ואיך לפתור זאת.
    הוא אף הסכים להיעזר בטיפול חיצוני כי הוא מבין את הבעיה ומודה בה.
    אנחנו מתךלבטים לגבי מסגרת מתאימה. ראשית מצבנו הכלכלי אינו מזהיר ושנית הוא אדם מופנם וסגור וקשה לי להאמין שקבוצות תמיכה יתאימו. האם כדאי להמליץ לו על טיפול פסיכולוגי פרטני של אחד על אחד אצל אדם המתמחה בהתמכרויות (איפה מוצאים כזה?) או במכון מיוחד (הרעיון של מקום המרכז אנשים הסובלים מהתמכרויות קשות של סמים ואלכוהול קשה לו).
    האם ייתכן והוא יתגבר לבדו תחת כמה עקרונות מנחים ואם יחלוף זמן ללא זה יעבוד או שתמיד זה "ידגדג לו"? אשמח להנחיות בהקדם כולל פרטים (שמות או טלפונים) כדי שנוכל להתקדם בהקדם ולנסות לפתור את זה טרם הלידה

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הימורים

הוספת תגובה

• הנמר בגוף המהמר רק יושן כל החיים צ

דני מאילת
    08/03/2010

אני נמצא בתהליך דומה המצב הנפשי וביטחון העצמי שלנו נפל מזמן הפתרונות הכלכלים שאנו
    מוצאים כדי להסתיר מפניכם את הנזקים הכלכלים לבית הוא מעבר להבנתכם הבעיה שלנו
    הוא הזמן שלנו ומי שולט בו כל הרצון בעולם לצאת מזה קשה מאוד שלטי בזמן ובמרחב שלו
    גם אחרי שנים רבות הוא יכול לחזור המילחמה היא לכל החיים הנזק לבית יכול להגיע גם עוד
    10 שנים מספיק שמישהוא בעוד עשר שנים יפגוש אותו ויגרור אותו למשחק הוא יכול להפסיד את
    הבית שלו וכל חסכונותיו בערב אחד אין יצאתי ישנו נמר בכל מהמר זה שאתה מרדים אותו זה
    לא אומר שהוא לא שם הרבה הצלחה תמלאי לו את הזמן וכמובן להרחיק ממנו את הניהול הכספי
    של הבית תמצאי ענף אחר שיוחל להתמכר אליו עזרה לזולת ספורט טיולי הרים וכד'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים פסיכולוגיים ופסיכיאטריים

פרופ` פנחס דנון
    08/03/2010

עמותה זו מתמחה בטיפול בהתמכרות להימורים, וגם מהמרים אנונימיים GA
    בנוסף ניתן לפנות מרכזים פרטיים כמו מרפאת הבטים או מיינד קליניק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו