גמילה מחשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחשיש
    בן 19
    01/04/2010

שלום לכולם אני בן 19 וחצי היום מעדיף להישאר בעילום שם מעשן חשיש כבר שנה ומשו.
    עברו עליי חיים ממש קשים וזה היה "הבריחה" שלי
    אין לי כסף ללכת לפסיכטארים או כאלו, הפסקתי לעשן היום אחריי שהייתי לוקח איזה משו כמו 10-11 באנגים ביום אם לא יותר.
    וזה מאוד מאוד קשה אני קם בבוקר מזיע כולי כל הגוף שלי רק משתוקק ורוצה את זה.
    אם לא היה לי פה מישו לדבר איתו (חברה שלי) אני מאמין שעוד היום הייתי חוזר לזה.
    והיא בין כה וכה תלך עוד יומיים או שלוש ואני מפחד להישבר כי אני מאמין שזה מה שיקרה.
    יש מישו שאולי מבין אותי או עבר דבר כזה שיכול להגיד לי מה אני יכול לעשות בנידון.
    בחיים לא האמנתי שחשיש מסוגל לעשות לי דבר כזה זה ברמה של "קריז" ואני ממש לא צוחק.

תודה לכל העוזרים שיהיה חג שמח וכשר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחשיש

הוספת תגובה

• כל הכבוד :)

פרופ` פנחס דנון
    04/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מחשיש היא כמו גמילה מכל סם !!

בעילום שם
    11/04/2010

היי, אני בת 25 ועישנתי מגיל צעיר מאוד, בערך 15.
    אני נקייה היום כבר 5 חודשים ו16 ימים ואין יום שעובר שאני לא מודעת לכך שאני בגמילה.
    אתה עושה משהו מדהים ואין לי מילים לתאר כמה שאני גאה בכך ומעריכה אותך על ההחלטה שקיבלת ועל כך שאתה נקי אפילו אם זה רק יום אחד- כל יום הוא עולם ומלואו!
    גמילה מחשיש יכולה להיות מלווה בדיוק בתסמינים שתיארת - הזעה, דפיקות לב, חוסר שקט עצום ועוד - זה עובר! תוך שבוע- שבועיים אתה כבר תרגיש אחרת לגמריי!!!!!!!! תמשיך עם הניקיון שלך בשביל עצמך ובשביל הבריאות שלך!
    הניסיון שלי היה מר עם חשיש וגם עם הרבה סמים אחרים - והיום אני בתוכנית גמילה מהכול.
    אתה תראה שככל שהזמן יעבור אתה תרגיש יותר טוב, יותר עירני, יותר שמח, יותר מרגיש ויותר חי.
    אל תישבר! אני כאן אם אתה צריך עצה או תמיכה!
    תהיה חזק למרות שאני בטוחה שאתה בן אדם חזק אם כבר הגעת להחלטה שאתה רוצה לחיות את החיים שלך ללא שימוש בסמים!
    כל יום - רק להיום! אם נהייה לך קשה תקציב לעצמך 10 דקות ללא עישון, כשהן יעברו תציב לעצמך עוד 15 דקות וכך לאט לאט תעבור עוד יום נקי.
    אתה חזק!
    המון הצלחה, כוח, שלווה, ואהבה...
    נעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו