התמכרות לחשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לחשיש
    אנונימית
    04/04/2010

היי,

אני עם חבר שלי כבר קרוב ל 3 שנים. מאז שאני מכירה אותו הוא מעשן המון חשיש. מהבוקר עד הלילה הוא מעשן באנגים בכמויות. כל פעם ששאלתי אותו למה הוא מעשן כלכך הרבה הוא אומר לי שהוא עובר תקופה קשה ושזה לא קשור אלי ושטוב לו איתי.
    עד היום ניסיתי לנקוט בכל מיני צעדים שיגרמו לו להפסיק, לדבר איתו, לתת אולטימטום ולדבר עם הסובבים אותו אבל כלום לא עזר. בשבוע האחרון עברנו לגור יחד ואמרתי לו שאני לא מוכנה שיכנס לי באנג הביתה. שאין לי בעיה עם ג'ויינטים. במשך שבוע שלם הוא הסתובב בבית כאילו מישהו מת והיה בדיכאון עמוק. הוא כל הזמן נסע לבית של הוריו כדי לעשן, ואמר שהוא לא מרגיש את הג'ויינט. היום בבוקר מצאתי באנג בדירה שהוא ניסה להחביא ממני.
    אני כלכך נעלבתי שהעפתי אותו מהבית.
    אני מאוד דואגת לו. הוא מבין את הבעיה שלו, יודע שהיא לא עושה לו טוב, אבל תמיד מנסה להתחמק משיחות על זה ומגמילה. אני לא יודעת איך להתנהג והוא ממש חשוב לי. גם אם לא נהיה יחד יותר לעולם, הוא חייב להפסיק. זה הורס אותו!!!
    מה אני עושה בבקשה חייבת תשובה, ניסיתי את אל סם והם לא עונים ואני לא יכולה לשבת ללא מעש.
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לחשיש

הוספת תגובה

• מענה לאנונימית

דפנה הלמן
    05/04/2010

שלום לך,
    אני ממליצה לעמת את חברך עם העובדה שהשימוש בחשיש מפריע לך בקשר עימו.בנוסף לכך שהוא פוגע בו.
    במידה והוא מעלה קושי להפסיק בעצמו,הציעי לו לפנות לטיפול פסיכותרפי בעניין.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! אבל...

אנונימית
    07/04/2010

לצערי הוא לגמרי נגד טיפולים. הוא מבין שיש לו בעיה אך הוא לא מבין איך ולמה זה משפיע עלי כפי שזה משפיע. הוא חושב שזהו משהו פרטי שלו ושזה לא צריך להפריע לאף אחד. הוא יודע כמה זה מפריע לי. אנחנו מדברים ורבים על זה המון. חשבתי אפילו לעשות התערבות עם המשפחה שלו כדי להבהיר לו את המצב. אך אני לא יודעת עד כמה זה יעזור. הוא מודע לכל ההשלכות של העישון אך הוא לפי דעתי מפחד להפסיק מתוך הפחד להבין שזה אכן חזק ממנו. האם יש דרך נוספת חוץ מטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו