מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לאינטרנטאלמוני03/05/2010
שלום פרופ' דנון
אני בן 38 לצערי עקב חוסר מימוש בחיים,זוגיות ועבודה אני מנסה למלא את העולם שלי בריגושים חדשים,הדרך הכי קלה היא דרך גלישה בצאטים,אתרי סקס וכו", אני יודע שזה דפוס התנהגות שפוגע בי,אבל לא מצליח להפסיק,זה הכייף שלי והפיצוי על הסבל,תסכול,סוג מסויים של בריחה מהדכאון.
סבלתי בעבר מהפרעות מצבי רוח וקבלתי ליתיום,הליתיום מיתן במידה מסויימת את ההתמכרויות אבל גם בתקופת הליתיום עדיין הייתי מכור לאינטרנט,זה מתבטא גם בלקיחת סיכונים בבורסה
אני מודע לזה שיש לי אישיות מתמכרת,השאלה אם יש מזור להתמכרויות שלי או שלקבל את זה כחלק מהחיים.
אני מרגיש לעיתים כמו נרקומן,בת הזוג שלי במיטה ואני גולש להנאתי ברשת.
אני יודע שההתמכרות היא סימפטום לבעיה וכל עוד הבעיה קיימת אמשיך בדפוס זה, ניסיתי בעבר ללכת לטיפול פסיכולוגי ,גם התנהגותי קוגנטיבי אבל לצערי לא הצלחתי בהן,נמאס לי כבר לשמועאת המישפט הנדוש "קבל את עצמך כמו שאתה ותזרום עם החיים ללא שיפוטיות",איך יכול להרגיש שאני בסדר שמכור לאינטרנט שהפסיכולוגים אומרים תזרום עם זה וקבל את עצמך.
מה אתה ממליץ ? אני במצב לא פשוט,אפילו מתלבט אם לחזור לקחת תרופות.
אשמח לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תרופתי להתמכרויות
פרופ` פנחס דנון04/05/2010שלום,
ניתן ואפשר לטפל בהתמכרות גם עם טיפול תרופתי
לכן ממליץ לקבוע פגישה אצל פסיכיאטר שמומחה בתחום כדי לקבל יעוץ ממנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם טיפול התנהגותי קוגניטיבי ללא
אלמוני04/05/2010תרופות גם יכול לעזורר, או שאין מנוס מזה.
שקבלתי ליתיום גם הייתי מכור לרשת,אבל במידה פחותה יותר,
ככל שרמת התסכול שלי גבוה יותר אני נסחף להתמכרות.
אני חושב שהתרופה מטפלת אולי בסימפטום על ידי העלאת סרוטונין במוח,אבל לצערי לא פותרת את הבעיה.
אני כבר שנים בסיפור הזה, ניסיתי גם טיפול תרופתי עם ציפרלקס/פבוקסיל בשילוב ליתיום
אבל לצערי לא הועיל.
ישבתי אפילו על הטיפול במגנטים, מה דעתך בעיניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לאלמוני
דפנה הלמן04/05/2010שלום לך,
ללא התנסות טיפולית,לא ניתן לפתור את הבעייה.
אני ממליצה לך לחזור לטיפול כלשהו,או אז המטפל יתאים לך את שיטת הטיפול המתאימה ביותר עבורך.
בברכה,
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)