התמכרות להימורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות להימורים
    נטלי
    11/05/2010

שלום,
    כבר כמעט שנה שחבר שלי מהמר באופן קבוע באינטרנט (פוקר) והמצב רק הולך ומחמיר נכון להיום הוא לא הולך כמעט בכלל לעבודה בכלל (יש לו עסק עצמאי) הוא לא ישן בלילות רק בימים כי כל הלילה הוא משחק והוא כמעט ולא יוצא מהבית. הוא לא מוכן להודות שיש לו בעיה כשאני מנסה לדבר איתו על זה הוא תוקף אותי בטענה שאני מנסה להשתלט לו על החיים.ושהוא משחק רק בשביל הכיף וזה רק תחביב ושהוא יכול להפסיק מתי שהוא רק רוצה הוא עדיין לא הפסיד סכומי כסף גדולים ולרוב הוא מרוויח דבר שרק מדרבן אותו להמשיך להמר אבל אני יודעת שהמצב רק יחמיר ובקרוב הוא גם יתחיל להפסיד.
    אני אובדת עצות ניסיתי הכל ואני פשוט לא מצליחה להגיע אליו.
    שאלתי היא איך אני יכולה לגרום לו להבין ולהודות שהוא נמצא בבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות להימורים

הוספת תגובה

• לנטלי

פרופ` פנחס דנון
    12/05/2010

קודם כל המשפחה חייבת להתגייס ולאחר מכן מומלץ לפנות לפסיכיאטר על מנת להפסיק התמכרות להימורים. שיטות הטיפול כוללות טיפול קבוצתי (מהמרים אנונימיים),פסיכותרפיה (בשלב מתקדם של הטיפול),טיפול קוגניטיבי-התנהגותי (כולל טכניקות הרפיה ודמיון מודרך) וכן טיפול משפחתי.במקרים קשים יש מקום לטיפול תרופתי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ על מקום שיכול לעזור לו.

ניר
    15/07/2010

באמת מקבלים שם בחום ובאהבה אם תרצי אשמח לעזור אני גם די חדש בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו