מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופ' דנון אנא עזרתךנילי14/05/2010
בעלי סובל מהתמכרות לא קלה למכונות מזל של מפעל הפיס. זה החמיר בתקופה האחרונה בה הוא ואני נתונים ללחצים רבים. אני בחודש שביעי להריוני ואני חרדה כל הזמן שבעיה זו תימשך ותלווה אותנו בהמשך. האו כבר מכיר בבעיה ומודה בה אך לא ממש מסוגל הלפסיק. אנחנו לא במצב כלכלי קל והוא כבר גרם לנו להפסד של מעל 30,000 ש"ח. הוא רוצה לקבל טיפול ואפילו נרשם השבוע לפגישה בעמותת אפשר אבל יש לי כמה שאלות:
1. האם יכול לעזור גם טיפול תרופתי במקביל? האם לעובדה שמעשיו לעתים גורמים לו חרדות קשות עד כדי מצב של התקף חרדה יש משמעות קריטית?
2. הוא חושש ואולי בצדק שפניה לפסיכיאטר (למשל אליך) תגרור ויתור על סודיות רפואית וכך הנתונים יועברו אולי לביטוח החיים/הבריאות או לגופים ממסדיים אחרים ויקשו עליו בקבלת עבודה בעתיד ו/או בסיווגים בטחוניים. פנינו לפסיכיאטר מטעם מכבי והוא אמר שזה אכן נכון, השאלה אם זה כך גם במסגרת פרטית (למעשה גם אם מבקשים החזר מהקופה מן הסתם התיק חשוף ובמחירים המלאים יהיה לנו קשה לעמוד)
אני די נואשת נמצאת בשמירת הריון והמתח גורם לי נזקים וגם לזוגיות שלנו. מה היית מציע לעשות - יש תוכנית פעולה מקיפה ומיידית שיכול הלבלום את הנזק? לגיטימי שאדרוש שכל אמצעי התשלום בינתיים יהיו אצלי? הוא מתרעם וטוען שאני משםילה ופוגעת בגבריותו אבל מרגישה שאין ברירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב לקבל טיפול
פרופ` פנחס דנון15/05/2010בעלך חייב לקבל טיפול בהקדם
כדי מאוד לפנות לעמותת אפשר או למהמרים אנוניים בשביל תמיכה נפשית שיחתית
בנוסף מומלץ לפנות לפסיכיאטר שמבין בהתמכרויות כדי לקבוע אפשרות לטיפול תרופתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בעניין הויתור הרפואי?
נילי15/05/2010אכן זה המצב? אין סודיות מלאה גם במקרה של טיפול פרטי? האם התאמת טיפול תרופתי כרוכה במפגשים מרובים עם פסיכיאטר או רק באבחון ומעקבים תקופתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פרטי וסודיות
פרופ` פנחס דנון16/05/2010בדרך כלל יש סודיות רפאוית בטיפול פרטי פרט להזמנות מבית משפט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)