שאלה לפרופסור פנחס דנון על לוסטראל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופסור פנחס דנון על לוסטראל
    דנית
    22/05/2010

אני שואלת כאן שאלה שלא קשורה להתמכרויות אך אשמח אם תענה
    1.האם שלשולים כתוצאה מנטילת לוסטראל 150 מ"ג עוברים לאחר זמן מה או שנשארים באופן קבוע?
    2.האם התופעה הזו מתקיימת בגוף מהעלאת הסרטונין בדם בהתחלת הטיפול או מהתרופה עצמה?
    3.אני סובלת ממעי רגיז כרוני(שלשולים)ולא יודעת אם התרופה מחמירה את הבעיה או לא וכרגע אני בעליית מינונים וחוששת

מה דעתך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

פרופ` פנחס דנון
    22/05/2010

לוסטרל הינה תרופה שגורמת לתופעות לוואי במערכת העכול ובדרך כלל תופעות לוואי פוסקות תוך מספר שבועות.
    לגבי סרטונין אין קשר לרמת סרוטנין בדם אלה שיחרור סרוטנין במוח תרופה אמורה לעשות ויסות

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

דנית
    22/05/2010

אתה מכיר מטופלים שהמשיכו לסבול מתופעות במע' העיכול גם חאחר 4 שבועות מלוסטרל?
    האם זה יכול להפוך למצב קבוע שזו תופעה של של ההתחלה בלבד?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעה עלולה להופיע עד כחודשיים

פרופ` פנחס דנון
    23/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו