מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכור לשוקלדאנונימי06/07/2010
היי אני משה אני מכור לשוקלד אני אוכל בערך 300 גרם שוקלד ביום בהתחלה לא היתי אוכל כמויות כאלה אבל לאט לאט זה עלה ועלה אני רוצה להפסיק מה אני עושה????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה למשה
דפנה הלמן06/07/2010שלום לך,
מפסיק לאכול..
בכל זאת חשוב להבין מדוע הינך צורך שוקולד ,האם יש איזה צורך לפצות את עצמך,או אם יש צורך אחר שמניע אותך לאכול שוקולד בכמויות גדולות.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
אנונימי07/07/2010אני לא יודע אני פשוט אוהב את זה אני אוכל ארוחה אחת ביום והשאר רק שוקלד אני לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני אוכל שוקלד יותר מאוכל ועליתי במשקל 10 קילו ב4 חודשים זה רק מתגבר ומתגבר מה אני עושה זה משגע אותי??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לאנונימי
דפנה הלמן07/07/2010שלום לך,
אין ספק שמדובר באכילה כפייתית והיתי ממליצה לך לפנות לייעוץ בעניין,
אני מתרשמת שההתנהגות הזו החלה בתקופה האחרונה,יש צורך לבדוק מדוע הופיעה עתה והאם היו בעבר דפוסים התמכרותיים אחרים.
בכל מקרה העניין בר טיפול
בהצלחה,
דפנה הלמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות לשוקולד
אורי13/07/2010התמכרויות הינן שילוב של פיסיולוגיה ופסיכולוגיה. הטיפול אפשרי וזמין. כדי לך בתור התחלה להיות ער למה שקורה, מה מפעיל אצלך את האכילה הכפייתית של השוקולד.
איך מתחילה אכילת השוקולד היומי שלך? האם זה בשעה מסוימת? ואו האם אחרי פעולה מסוימת?
תבדוק איך יש לך שוקולד זמין? האם אתה קונה מראש? ואם כן, תבדוק מה אתה מרגיש בשלב הקנייה האם? האם אתה בלחץ ומונע מההתמכרות או זאתה פועל מהראש ומתכונן.
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)