מכור לשוקלד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור לשוקלד
    אנונימי
    06/07/2010

היי אני משה אני מכור לשוקלד אני אוכל בערך 300 גרם שוקלד ביום בהתחלה לא היתי אוכל כמויות כאלה אבל לאט לאט זה עלה ועלה אני רוצה להפסיק מה אני עושה????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור לשוקלד

הוספת תגובה

• מענה למשה

דפנה הלמן
    06/07/2010

שלום לך,
    מפסיק לאכול..
    בכל זאת חשוב להבין מדוע הינך צורך שוקולד ,האם יש איזה צורך לפצות את עצמך,או אם יש צורך אחר שמניע אותך לאכול שוקולד בכמויות גדולות.
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

אנונימי
    07/07/2010

אני לא יודע אני פשוט אוהב את זה אני אוכל ארוחה אחת ביום והשאר רק שוקלד אני לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני אוכל שוקלד יותר מאוכל ועליתי במשקל 10 קילו ב4 חודשים זה רק מתגבר ומתגבר מה אני עושה זה משגע אותי??????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לאנונימי

דפנה הלמן
    07/07/2010

שלום לך,
    אין ספק שמדובר באכילה כפייתית והיתי ממליצה לך לפנות לייעוץ בעניין,
    אני מתרשמת שההתנהגות הזו החלה בתקופה האחרונה,יש צורך לבדוק מדוע הופיעה עתה והאם היו בעבר דפוסים התמכרותיים אחרים.
    בכל מקרה העניין בר טיפול
    בהצלחה,
    דפנה הלמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות לשוקולד

אורי
    13/07/2010

התמכרויות הינן שילוב של פיסיולוגיה ופסיכולוגיה. הטיפול אפשרי וזמין. כדי לך בתור התחלה להיות ער למה שקורה, מה מפעיל אצלך את האכילה הכפייתית של השוקולד.
    איך מתחילה אכילת השוקולד היומי שלך? האם זה בשעה מסוימת? ואו האם אחרי פעולה מסוימת?
    תבדוק איך יש לך שוקולד זמין? האם אתה קונה מראש? ואם כן, תבדוק מה אתה מרגיש בשלב הקנייה האם? האם אתה בלחץ ומונע מההתמכרות או זאתה פועל מהראש ומתכונן.

אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו