אובססיה חמורה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה חמורה....
    ד
    11/08/2010

בכל קשר חדש אני מתרגלת לבן אדם ומפתחת אובססיה אליו ( אפילו לא בטוחה שזה אהבה , לא יודעת) , וגם אם רע לי בקשר אני בכל זאת נשארת , וגם אם אני לא רוצה להתקשר כי נפרדנו או משהו
    בסגנון אני לא מצליחה לא להתקשר והורסת לעצמי ואני נתפסת כחלשה ואני שונאת את עצמי על זה וכועסת על עצמי , יש לציין שפסיכולוגים לא יעזרו במקרה שלי כי הייתי אצל הרבה למשך שנים , וזה
    דפוס התנהגות עמוק אצלי , שאני בעצמי מאוד נואשת ולא כל כך מאמינה שאפשר לשנות זאת , אני
    מאוש נואשת , וזה ממש משבש לי את החיים , אין לי מושג מה זה להיות לבד , אני מפחדת להיות לבד ,
    ותמיד בסוף קשר מחפשת את הבן אדם הבא שיתן לי אהבה , שיהיה משענת עבורי וככה לאט לאט
    מתפתחת לה האובססיה ההרסנית הזאת , יש משהו לעשות????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיה חמורה....

הוספת תגובה

• לפנות לטיפולכדי לקבל עזרה

פרופ` פנחס דנון
    15/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי בטיפול שנים ולא עזר....

ד
    17/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפנות לטיפול אצל מומחים בנושא

פרופ` פנחס דנון
    18/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

אלכס
    18/08/2010

ממליץ לקרוא פרק 6 בספר של יורם יובל 'סערת נפש'
    ניתן לראות את התקדמות של מטופלת במצב דומה לשלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו