בעלי מהמר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי מהמר
    שושי
    18/08/2010

אני נשואה כבר 9 שנים + 2 ילדים בני 4 ו-6.
    בעלי עוד לפני שהכרתי אותו מהמר ואני לא ידעתי והיו תקופות שהוא הפסיד כספים ואח"כ הפסקות.
    אני מרגישה שחל שינוי הוא פחות מהמר.
    אמרתי לו לך לטיפול אפילו ביחד הוא לא מאמין במכון לגמילה הוא מאמין שהוא יפסיק לבד.
    הוא חייב לאתר ההימורים 6000 ש"ח מה עושים?
    אני לא מסכימה שהוא יגע בחשבון המשותף שלנו.
    מה אני עושה האם כדאי ליידע את הבוס שלו?
    נ.ב
    הוא רוצה שנכנס להיריון האם כדאי, האם זה מה שישנה אותו?
    זקוקה ליעוץ דחוף
    שכחתי לציין שהוא עובד עם אחיו ואחיו היה מהמר בשמו דרך האינטרנט+ שולח במקומו וינר.
    עכשיו תפסתי את אחיו ודרשתי ממנו שהוא לא יקשיב לבעלי להמר.
    עכשיו כל האחים שלו שומרים עליו ואין לו איך להמר ומתי.
    דיברתי עם בעלי הוא לא מוכן ללכת לשום טיפול כי אין לו זמן.
    האם אפשר גם בלי טיפול?
    האם אני יכולה לעזור לו?
    האם יש אור בקצה המנהרה או שאבוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי מהמר

הוספת תגובה

• לפנות ליעוץ מקצועי

פרופ` פנחס דנון
    19/08/2010

שלום לך,

רצוי לפנות ליעוץ ראשוני בעמותת אפשר, או במסגרות שנותנות הדרכה אישית עבור המשפחה שסובלת מבעיות הימורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לשושי

דפנה הלמן
    20/08/2010

שושי שלום,
    שאלת בפנייתך אם כניסה להריון עשוייה לפתור בעיות ,ונהיר כי זו בעצם הדחקה או רצון תמים מצידך להאמין שכך הבעיות תפתרנה.אני סבורה כמו פרופ' דנון שבעלך חייב יעוץ מקצועי.הייתי מציעה לך להבהיר לבעלך כי האופצייה להשאר ביחד מותנית בטיפול.וניתן להתחיל ייעוץ זוגי.
    אשמח לענות על שאלות נוספות
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשת מכור לאשת מכור...

לי
    24/09/2010

גם בעלי מכור להמורים, וחובותיו לא 6000 ש"ח אלא 600,000 ש"ח... לצערי מניסיון שלי לבד אף מכור לא יכול להתנקות, ולבד אף מכור לא יכול להפסיק להמר...צר לי אבל את בטח לא יכולה לעזור לו, יש קבוצות תמיכה שנקראות GA קבוצת למהמרים בלבד, כדאי לו ללכת לשם, אחרי פעם אחת הא לא יוכל להפסיק ללכת, אבל מנגד תהכי להיות קורבן כי את האשמה, ואת הכ הוא יפיל עלייך, היריון? אני לא הסכמתי לעשות לו עוד ילד, יש לנו 2 ילדים וזה מספיק, חיים עם מכור זה כמו רכבת הרים בלונה פארק....היום אחרי 7 שנים אני מבינה שאני פשוט צריכה ללכת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה ללי

פרופ` פנחס דנון
    24/09/2010

טיפול אצל מכורים הינו ארוך טווח
    עם מחשבה שאי אפשר להפסיק לבדוק אתם שוב ושוב
    ישנם מכורים רבים שהצלחו להגמל ונשארו נקיים בעזרת טיפול ומשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו