כולם אומרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולם אומרים
    חלי
    20/11/2007

שלום אני בת 20 וכול הסובב אותי אומרים לי תמיד שאני מכורה למשכחי כאבים כגון אלגוליזין (מכווה שכתבתי נכון )..אופטלגין נוזלי יש מצבים שאני לוקחת כ- 2 אלגוליזין+ חצי בקבוק של אופטלגין נוזלי במקרה ויש לי כאבים כלשהן כמו כאבי שיניםם חזקים שאינם ניתנים לסבל או כאבי מחזור וכדומה האם יש דבר כזה להיות מכור למשכחי כאבים זה נשמע מצחיק למדי אבל כולם לא מפסיקים להעיר לי ולקחת ממני את המשכחי כאבים יש לצין שאני לא הוזה או משהו אלא שבאמת כואב לי זה לא שאני היפוכונדרית וכאלה חחח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולם אומרים

הוספת תגובה

• התמכרות למשכחי כאבים

פרופ` פנחס דנון
    21/11/2007

שלום,

לפי הסיפור שלך אכן את מכורה ללמשכחי כאבים...
    כמו מעשנים רבים את מסבירה את התנהגות שלך בזה את לא רוצה ולא יכולה להפסיק. בנתים אין לך תופעות מוגזמות...
    אבל התמכרות למשכחי כאבים אף פעם לא מסתיימת מעצמה והתנהגותך הופכת לעצבנית, כעסנית, עם אי שקט וחוסר סבלנות-טולרנטיות במשך הזמן.את לא צריכה להגיע למצב קצוני כמו הזיות כדי להפסיק את השימוש.שוב זה עלול להיות מאוחר מדי כמו בסיגריות אחרי סרטן ראות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו