מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה, תמיכה, חיבוק.....לי24/09/2010
אני נשואה למכור, כבר שנים שהוא מכור, אני יודעת על כך 3 שנים (עד אז הוא הצליח יופי להסתיר ממני) אבל עליתי על זה, ובשלוש שנים האחרונות הוא הולך לפגישות ב-NA ומצליח לשרוד, אבל החובות הכספם מפרקים לנו את המשפחה יש לנו 3 ילדים ואני נמצאת בצומת הכי סואנת שהייתי כל חיי איך להמשיך, והאם להמשיך, מיותר לשתף שכל השיחות, הריבים, הניסיונות להבין מה עושים נגמרם בזאת שאני אשמה, ובגללי הא מהמר, ושאני דוחפת אותו לשם, פשוט הזוי, אני יודת שאני צריכה להיפרד ממנו אבל הדבר היחידי שמפחיד אותי הוא הנושא הכלכלי כיצד אצליח לשרוד כלכלית לפרנס 3 ילדים, אני אומנם עובדת אבל עם משכורתי אין ביכולתי לפרנס אותנו???
בא לי למות, אני כ"כ לא יודעת מה נכון לעשות ואיך הכי נכון לעשות..
מי שמכיר את הסיטואציה מוזמן בברכה לשתף אותי ולנסות לעזור לי...
חג שמח לכולנו לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמותת אפשר
פרופ` פנחס דנון24/09/2010עמותת אפשר נותנת טיפולים לבני משפחה
גם במרכזים פרטיים אפשרות הזו קיימת
טיפול אצל מכורים הינו ארוך טווח
עם מחשבה שאי אפשר להפסיק לבדוק אתם שוב ושוב
ישנם מכורים רבים שהצלחו להגמל ונשארו נקיים בעזרת טיפול ומשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם בעלי מהמר
א.ג24/09/2010לצערי גם בעלי מהמר כפייתי,השבוע גילתי כי הוא חייב הרבה מאוד כסף וזה לאחר
שבשנה שעברה לקחתח הלוואות בכדי לסגור לו את כול הפינות שלא יהיה חייב לאף
אחד כמובן גם הוא הלך לטיפול שעלה לא מעט כסף אני עד היום משלמת את ההלואות
שלקחתי ,התעכזבתי מאוד מאוד מימנו שגליתי שיש עדיין חובות כך הוא מציג את זה
שזה חובות מהעבר מה שאני ממש לא מאמינה כי אז אמרתי לו בברור שאני מבקשת
שנסגור את כול החובות שלא יהיה לו צורל להמר בכדי להחזיר חובות , השאלה מה
אני עושה כמובן שאין לי כסף להחזיר גם הפעם והאם זה נכון לסדר לו את הדרך
הוא שהוא צריך להיתמודד לבד .כיום אני לא מדברת איתו ומחזיקה אותו בבית
ביגלל הילדים .יש לציין שכמובן הוא מסתיר והסתיר תמיד את זה שהוא מהמר
רק שהוא נכנס לחובות כבדים אז הוא משתף אותי .מה אני עושה ?
תודה על שיתוף הפעולה .א.ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות הינה בעיה לטווח ארוך
פרופ` פנחס דנון26/09/2010בגלל זה גם טיפול אצל מכורים הינו ארוך טווח
עם מחשבה שאי אפשר להפסיק לבדוק אתם שוב ושוב
ישנם מכורים רבים שהצלחו להגמל ונשארו נקיים בעזרת טיפול ומשפחה
אין טיפול חודש חודשיים וגמרנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)